ICT MBO vacatures

FIND YOUR NEW CHALLENGE

Staat er geen passende vacature bij?
Of heb je geen zin om te zoeken?
Klik dan hier.


ICT MBO vacatures

FIND YOUR NEW CHALLENGE

Staat er geen passende vacature bij?
Of heb je geen zin om te zoeken?
Klik dan hier.


ICT starter vacatures

Ben je op zoek naar ICT MBO 4 vacatures? Zoek je een IT servicedesk vacature waar je met plezier kunt werken? Dat kan! Wij hebben altijd ICT MBO 4 vacatures en er zit er vast wel één bij die goed bij jou past. Laat vrijblijvend je CV achter en wij nemen contact met jou op.

Laat je CV achter en wij bellen jou!

ICT MBO 4 vacatures / MBO ICT niveau 3 vacatures

Als je je MBO ICT niveau 3 of 4 diploma hebt behaald, dan start je je carrière vaak als IT servicedesk medewerker, IT Helpdesk medewerker, ICT support Engineer of IT werkplekbeheerder.

Na een aantal jaren kennis en ervaring te hebben opgedaan kun je doorgroeien richting Systeembeheerder, Netwerkbeheerder of Applicatiebeheerder. Uiteraard hangt dit naast je kennis en ervaring ook af van je motivatie. Het behalen van certificering kan hierbij ook helpen.

Starter ICT vacatures: welk salaris past daarbij?

Als starter in de ICT begint je salaris vaak tussen de 1.600 en 1.900 euro bruto. Als je wat meer ervaring hebt opgedaan als bijv. IT servicedesk medewerker dan ga je al gauw richting de 1.900 – 2.500 euro verdienen. Het salaris varieert nog wel eens en hangt  af van je leeftijd, kennis en ervaring en je opleidingsniveau. Voor een onafhankelijke indicatie van het salaris dan kun je kijken op de website van loonwijzer.

Heb jij je MBO ICT diploma en wil je je carrière starten?

Solliciteer direct

Doorgroeimogelijkheden als MBO ICT starter

Bij ons kun je zelf kiezen welke opleidingen, trainingen, webinars etc. je volgt, wanneer je dat doet en op welke manier. Wij werken namelijk samen met de grote opleidingsinstituten om onze kennis up-to-date te houden. Van jullie leren we ook steeds weer nieuwe manieren om van de laatste technologische ontwikkelingen op de hoogte te blijven, die we dan weer kunnen delen.

Je leert iedere dag, met of zonder opleidingsplan. En als je besluit dat het voor jou een goed moment is om aan een opleidingstraject te beginnen of een training te volgen, dan staan wij graag aan jouw zijde met advies, budget en coaching. Alles op jouw verzoek en vanuit jouw motivatie.

Wil jij eens praten over de beste opleiding voor jouw carrière? Neem dan contact op met Alien Hoekstra, Teamlead Field Management, via alien@igen.nl.

Solliciteer op een MBO IT vacature

    servicedesk medewerker vacature

    Staat er geen passende vacature bij?
    Of heb je geen zin om te zoeken?
    Klik dan hier.