Een mbo BBL traject is een combinatie van werken en leren. Werk je tijdens je BBL opleiding bij igen Techniek, dan betalen wij alle studiekosten en krijg je doorbetaald tijdens je les.

igen betaalt jouw BBL opleiding!

Tijdens een BBL opleiding heb je geen recht op studiefinanciering. Wanneer je ouder dan 18 bent moet je naast je boeken, studiematerialen en evt. werkkleding, ook lesgeld betalen. Een BBL opleiding duurt twee tot vier jaar en het lesgeld voor een ROC is ruim 650 euro per jaar.

Werken en leren

Bij igen Techniek kun je BBL opleidingen op mbo-niveau 3 en 4 behalen binnen de sectoren installatietechniek en industrie. Denk hierbij aan woning- en utiliteitsbouw, maar ook de procestechniek en maakindustrie.

Heb jij technisch inzicht, ben je handig en een harde werker met passie voor de aanleg en onderhoud van wegen en gebouwen? Dan zijn de BBL leer- en werktrajecten bij igen Techniek misschien iets voor jou.

Word jij vooral enthousiast van machines en systemen? Kijk dan eens bij de BBL niveau 3 en 4 opleidingen op het gebied van elektrotechniek, installatietechniek, procesindustrie en werktuigbouwkunde.

Er zijn heel veel interessante opleidingen om uit te kiezen! Bekijk hier een overzicht van de verschillende technische BBL opleidingen.

Wil jij je graag ontwikkelen als technicus én betaald krijgen tijdens je werk- en leertraject. Dan zijn de BBL trajecten via igen jouw beste match.

Snel contact via WhatsApp

Waarom past het BBL-traject bij jou?

  • Je doet werkervaring op bij interessante technische opdrachtgevers;

  • Je hebt direct zicht op een vast contract;

  • Ontvang een basissalaris tussen €2.400 en €2.600;

  • Aan het eind van het traject via igen heb jij je mbo-niveau 3 of 4 diploma op zak;

  • igen betaalt je volledige opleiding.

  • Je krijgt een eigen coach, zodat je ook écht je diploma behaalt;

  • En je schooldag wordt doorbetaald!

Voor de BBL trajecten werkt igen Techniek samen met o.a.

Neem contact op met Tobias om jouw mogelijkheden te bespreken!

Tobias Klazenga

06 82 08 90 55

tobias@igen.nl

WhatsApp