igen IT

Bij igen vind je IT’ers in verschillende fases van hun carrière. Van tien jaar werkervaring, tot echte starters en alles daar tussen in. Met verschillende achtergronden, ideeën, carrière plannen… diversiteit is onze sleutel tot succes!

Werken moet leuk en inspirerend zijn en passen bij jouw lifestyle. Niet alleen door je functie, maar ook door de visie van het bedrijf waar je werkt, de sfeer in je team, de ruimte die je krijgt om je tijd zelf in te delen enz. Wij helpen je om te ontdekken wat voor jou belangrijk is en maken voor iedereen een eigen carrière plan. igen IT vindt voor leuke mensen, projecten en banen bij bedrijven waar ze plezier in hun werk hebben.

IT Support

Goede customer en technical support engineers zijn, net als werkplekbeheerders, essentieel voor de tevredenheid van de gebruikers van IT omgevingen.

IT Beheer

Technisch beheer van de IT infrastructuur, cloud engineering, applicatiebeheer en functioneel beheer  zijn carrière richtingen die jij bij igen kan kiezen.

Coördinatie

Past het aansturen van een team of het managen van IT projecten bij jou? We laten je graag in een coördinerende rol doorgroeien.

Traineeships

Vervolg je HBO opleiding met een IT traineeship om je nog sneller te ontwikkelen en te ontdekken welke projecten bij je passen.

Direct contact opnemen?

Ben jij nieuwsgierig geworden of onze manier van werken bij je past? We komen graag met je in gesprek om jouw carrièrewensen te leren kennen!

Romy Griffioen
020 226 1355
romy@igen.nl
WhatsApp

igen’ers over igen

 

Wie kunnen jou beter vertellen hoe het is om bij igen te werken, dan de mensen die bij igen werken? 😉 Met 400 toekomstige collega’s in het IT werkveld is er altijd iemand om samen met jou te studeren, te brainstormen, te gamen…