igen, voor IT en technisch personeel

Goed personeel moet je vinden en binden. In de huidige arbeidsmarkt zijn dat twee enorme uitdagingen. Maar het is onze corebusiness. Precies wat we leuk vinden om te doen en waar we onderscheidend goed in zijn.

Recruitment

Wij begrijpen het spel. Werving anno nu is als druppel voor druppel een emmer vullen, er is geen kraan die je kan opendraaien. Wij investeren in meer dan 25 verschillende recruitment kanalen. Sommige kanalen leveren op korte termijn resultaat, andere pas na jaren.

Meeting talent

Onze scouts bevinden zich in relatief gesloten netwerken. Door de goede mensen te leren kennen op MBO’s, Hogescholen, Universiteiten en op de arbeidsmarkt bouwen we non-stop aan een talent netwerk. Dit geeft ons een uitzonderlijke positie in de ‘War for Talent’.

Community building

Wij handelen niet in CV’s. We werken met unieke en interessante mensen. Persoonlijke aandacht, coaching, begeleiding, opleiding, uitdaging, van elkaar leren, bij een team horen… dat is waarom igen’ers graag bij ons werken.

Bent u op zoek naar tijdelijk personeel, wilt u een vaste vacature invullen of zoekt u aanvulling op uw flexibele schil?

Neem via onderstaande mogelijkheden contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Wilt u door ons terug gebeld worden? Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter en wij bellen u z.s.m. terug.

    igen is getting things donecommon senseteamworkpositive energypossibility thinkinginvesting in the future