Een mbo BBL traject is een combinatie van werken en leren. Geef je carrière in de IT een kickstart en werk tijdens je BBL opleiding bij igen, dan betalen wij alle studiekosten. En daarnaast krijg je ook nog betaald!

Wij vergoeden jouw BBL opleiding!

Tijdens een BBL opleiding heb je geen recht op studiefinanciering. Wanneer je ouder dan 18 bent moet je naast je boeken en studiematerialen, ook lesgeld betalen. Een BBL opleiding duurt twee tot vier jaar en het lesgeld voor een ROC is ruim 650 euro per jaar.

Werken en leren

Je wordt opgeleid om te werken op een ICT afdeling of in een servicedesk omgeving. Je leert over het aansluiten van hardware en het onderhoud ervan, het ondersteunen van gebruikers van informatiesystemen, het beveiligen van netwerken, back-up strategieën en Cloud management. Andere vakken die aangeboden worden zijn bijvoorbeeld datacommunicatie, programmeren en projectmanagement.

Tijdens je werk kun je de theorie die je hebt geleerd meteen in de praktijk toepassen. igen Solutions is een erkend leerwerk bedrijf waar je aan de slag kunt als support medewerker aan de desk of on-site.

Wil jij je graag ontwikkelen als IT Professional én betaald krijgen tijdens je werk- en leertraject? Dan zijn de BBL trajecten via igen wellicht iets voor jou.

Snel contact via WhatsApp

Waarom kiezen voor het BBL traject van igen?

  • Je doet werkervaring op bij interessante opdrachtgevers;

  • Je hebt direct zicht op een vast contract;

  • Ontvang een basissalaris tussen €2.400 en €2.600;

  • igen financiert je volledige opleiding.

  • Je krijgt je eigen coach, opdat je ook écht je diploma behaald.

Beperkt aantal plekken beschikbaar!

Interesse of vragen?

Neem contact op met Romy, zij helpt je graag op weg!

Romy Griffioen

020 226 1355

romy@igen.nl

WhatsApp