Vergroot jouw IT-kennis door deel te nemen aan het High Potential Traineeship van igen!

SIGN ME UP

Blijf jezelf ontwikkelen

Het IT Traineeship bereidt jou, als startende professional in de IT, voor op een carrière in dit vakgebied. Het traject bestaat uit een periode van 9 maanden. Tijdens deze periode volg je naast je dagelijkse IT werkzaamheden verschillende communicatie- en IT-kennistrainingen en behaal je waardevolle certificaten.

Je begint met de basis: MS-900, AZ-900 en SC-900, waarbij je om de 6 weken een certificaat behaalt. De laatste 3 maanden besteed je aan het behalen van het ITIL-certificaat. Binnen deze 9 maanden behaal je in totaal 4 certificaten, wat elke keer gepaard gaat met een salarisverhoging. Onze eigen Microsoft Certified Trainer, Abdelhakim, verzorgt de trainingen. Hij staat altijd voor je klaar bij vragen en voor ondersteuning. Je maakt deel uit van een klas, hebt een groepsapp en volgt samen de trainingen op ons kantoor in Amsterdam.

Na succesvolle afronding van het IT Traineeship heb je de mogelijkheid een stap zetten naar de 2e of eventueel 3e lijn en je verder te specialiseren in bijvoorbeeld Cloud Engineering, Netwerkbeheer, Functioneel Applicatiebeheer of Projectmanagement. Samen met je eigen fieldmanager van igen werk je aan het plannen van de volgende stappen in jouw IT carrière.

SNEL CONTACT VIA WHATSAPP

De voordelen van het High Potential Traineeship van igen

  • Behaal certificaten voor MS-900, AZ-900, SC-900 en ITIL gedurende het traject.

  • Elke certificering leidt tot een salarisverhoging.

  • Trainingen door onze Microsoft Certified Trainer;

  • Mogelijkheid tot specialisatie in Cloud Engineering, Netwerkbeheer, Functioneel Applicatiebeheer of Projectmanagement.

  • Begeleiding door eigen fieldmanager bij het plannen van vervolgstappen in jouw IT-carrière.

Ben jij wie we zoeken?

  • Je hebt een mbo niveau 4 diploma in de richting van IT;
  • Je hebt 0-2 jaar werkervaring, wij vinden een sterke ambitie voor een carrière in de IT het belangrijkst;
  • Je helpt graag anderen en krijgt energie van het oplossen van problemen;
  • Je hebt affiniteit met de verschillende Office pakketten en andere software.
Meld je aan

Meet the trainer!

Samen met onze eigen Microsoft Certified Trainer, Abdelhakim, maak je een persoonlijk studieplan. Hierdoor maak je jouw doel haalbaar. Abdelhakim is als erkend Microsoft docent bevoegd om lessen te verzorgen in de verschillende certificeringspaden. Wat onze studenten zo waarderen is dat hij niet alleen ‘alles weet’, maar het vooral ook heel goed kan uitleggen!

Onze trainees werken onder andere bij:

Interesse of vragen?

Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar als je je wil aanmelden voor het High Potential Traineeship of nog wat meer informatie wil ontvangen.

Wesley Westrik
06 – 23 08 89 58
wesley@igen.nl
WhatsApp

Aanmelden?

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.