igen Techniek

Techniek verandert de wereld en wij veranderen mee. Samen bouwen wij aan de toekomst en aan jouw carrière. Maak gebruik van ons landelijke netwerk in de industrie, installatietechniek, bouw of infratechniek en vind de baan waar je blij van wordt.

igen Techniek brengt vakmensen en uitdagend werk bij elkaar. We denken graag mee vanuit jouw persoonlijke situatie.  Of je nu toe bent aan een volgende stap in je carrière of net uit de schoolbanken komt, we brengen samen jouw wensen, ambities en mogelijkheden in kaart. Wil je je sneller ontwikkelen door vakgerichte cursussen? Of vraagt deze fase in jouw leven om meer flexibele werktijden, een leaseauto of meer uitdaging op de werkvloer? Wij regelen het voor je, zodat jij je kan richten op het uitoefenen van het vak waar je van houdt.

Industrie

De industrie draait 24/7 door om de wereld in al haar behoeftes te voorzien. Denk aan  productie bedrijven maar ook machinebouw, hightech, robotica en 3D printing.

Installatietechniek

Werk aan het plaatsen en onderhouden van werktuigbouwkundige of elektrotechnische installaties binnen de woningbouw of utiliteit. Jouw kennis en kunde zijn goud waard!

Bouw/Infra

Van ontwerp tot realisatie. Bouw aan de nieuwste duurzame woningen, bruggen of vliegvelden. Ontdek de meest uitdagende projecten die deze markt je te bieden heeft.

Energie

In de energiemarkt ben je écht bezig met de toekomst. Met jouw milieubewuste mindset draag je bij aan de overgang van fossiele energie naar energie uit hernieuwbare bronnen.

Direct contact opnemen?

Samenwerken begint bij elkaar leren kennen. Wij horen graag wat voor jou belangrijk is. Neem vrijblijvend contact op met ons om te horen wat wij voor jou kunnen betekenen.

Nadia Pasman
020 226 1355
nadia@igen.nl
WhatsApp

igen’ers over igen

 

Wij vertellen je graag hoe het is om bij ons te werken, maar dat kunnen jouw toekomstige collega’s natuurlijk veel beter 😊 Tevreden medewerkers zijn de motor achter de groei van igen. Lees waarom igen’ers blij zijn met hun keuze.