igen Techniek, uw partner voor technisch personeel

igen werkt met de generatie van nu aan de techniek van de toekomst. Onze persoonlijke benadering onderscheidt ons van andere organisaties. Het vinden en binden van technisch personeel is een uitdaging, die wij succesvol aangaan. Samen vinden wij de beste strategie voor het invullen van de vacatures van onze klanten.

Industrie

Installatietechniek

Bouw & infra

Energie

Een ervaren technicus, die uw maintenance team naar een hoger level moet tillen, of een spontane starter die zorgt voor wat meer tempo op de assemblage afdeling. Wij kennen de techniek, de werkzaamheden, de uitdagingen en de vakmensen. Aan één woord genoeg hebben, daar is de samenwerking met onze klanten op gericht. We bouwen duurzame relaties op, vanuit betrokkenheid, transparantie en heldere communicatie.

Detachering

Direct een techniek professional beschikbaar voor zowel een korte als een lange periode. Professioneel, gemotiveerd en vakkundig.

Projecten

Flexibel en snel. Schaal uw capaciteit op de werkvloer direct op en af waar nodig. Van korte projecten tot flexibele schil.

Deta-vast

Maak tijdens de deta-vast periode gebruik van alle voordelen van detachering. Na deze periode kunt u de juiste professional kosteloos in dienst nemen.

Onze partners over igen Techniek:

“Veiligheid en kwaliteit zijn van essentieel belang voor het waarborgen van een veilige werkomgeving. Om deze reden hechten wij grote waarde aan onze NEN- en VCU-certificeringen. igen streeft naar een deskundige en betrouwbare samenwerking met onze technische partners”

– Menno Ehlert, Directeur igen Techniek.