igen Zorg, uw partner voor verzorgend en verplegend personeel

Wij ontzorgen zorgleveranciers door de directe beschikbaarheid van bevoegd en bekwaam personeel. Onze mensen staan 365 dagen per jaar, dag en nacht, klaar voor iedereen die zorg nodig heeft. Onmisbaar in onze samenleving. Daarom zorgen wij met trots en respect voor onze zorgmedewerkers.

Oprechte betrokkenheid, de bereidheid om te luisteren en te leren. Weten voor welke uitdagingen onze klanten én onze zorgmedewerkers staan. En er alles aan doen om daarbij te helpen. Dat is igen Zorg. Zowel met onze medewerkers als onze klanten bouwen we aan een langdurige samenwerking.

Uitzenden

Personeel inhuren om losse diensten in te vullen of tijdelijke drukte op te vangen. De perfecte oplossing voor extra capaciteit en flexibiliteit.

Detachering

Beheers de continuïteit van uw dienstverlening. Direct een zorgprofessional beschikbaar voor een vast aantal uren per maand, voor een korte of lange periode.

Zzp-bemiddeling

Alle freelancers die wij bemiddelen kennen we persoonlijk. Zo borgen we de kwaliteit. We verzorgen tevens een overzichtelijke administratie en controle op wet- en regelgeving voor u.

igen’ers werken bij:

igen Zorg

interfact, een personele dienstverlener in de zorg en al tientallen jaren een begrip in en om Amsterdam, hoort vanaf 2022 bij de igen groep.

De kennis en ervaring die interfact heeft opgebouwd in de zorgmarkt, gecombineerd met de mogelijkheden die igen biedt op het gebied van recruitment, detacheren en opleiden, sluiten perfect bij elkaar aan. Net als onze positieve, no-nonsense cultuur en het streven naar een diverse organisatie waarin iedereen zich thuis voelt.

Samen maken we mogelijk dat zorgleveranciers ook in deze extreem krappe arbeidsmarkt hun bezetting op orde kunnen houden. Zodat alle patiënten en cliënten optimale zorg en aandacht krijgen.

Vanaf 1 januari 2024 gaat interfact verder onder de naam igen Zorg. We blijven wie we zijn. interfact zit in ons hart en dat zal nooit veranderen.