igen Kinderopvang, uw partner voor pedagogisch personeel

Het is voor uw organisatie van het grootste belang te kunnen vertrouwen op de directe beschikbaarheid van betrouwbare en betrokken pedagogisch medewerkers. Goed opgeleide medewerkers die zich met hart en ziel inzetten voor de ontwikkeling van kinderen. Het pedagogisch personeel van igen staat voor u klaar!

Oprechte betrokkenheid, de bereidheid om te luisteren en te leren. Weten voor welke uitdagingen onze klanten én onze medewerkers staan. En er alles aan doen om daarbij te helpen. Dat is igen. Zowel met onze medewerkers als onze klanten bouwen we aan een langdurige samenwerking.

Detachering

Voor korte of lange periodes extra personeel nodig om de werkdruk beheersbaar en de kinderopvang op het juiste niveau te houden? Wij hebben direct professionals beschikbaar voor een vast aantal uren per maand.

Uitzenden

Pedagogisch personeel inhuren om losse diensten in te vullen of tijdelijke drukte op te vangen. De perfecte oplossing voor extra capaciteit en flexibiliteit.

Zzp-bemiddeling

Alle freelancers die wij bemiddelen, kennen we persoonlijk. Zo borgen we de kwaliteit. We verzorgen tevens een overzichtelijke administratie en controle op wet- en regelgeving voor u.

In de huidige arbeidsmarkt zijn pedagogisch medewerkers schaars en is het een uitdaging om aan goed gekwalificeerd kinderopvangpersoneel te komen. Bij igen bieden we flexibele en op maat gemaakte oplossingen. Of je nu snel personeel nodig hebt of op zoek bent naar langdurige versterking, wij zorgen voor de juiste match. Als opdrachtgever betaalt u alleen voor de gewerkte uren; wij regelen de uitbetaling bij verlof of ziekte. Kies voor igen en ervaar onze expertise en betrouwbaarheid op het gebied van werving en inzet van pedagogisch personeel, zodat uw organisatie zich kan richten op uw eigen vakgebeid.

Direct contact opnemen?

Ben jij nieuwsgierig geworden of onze manier van werken bij je past? We komen graag met je in gesprek om jouw carrièrewensen te leren kennen!