igen Kinderopvang

In de kinderopvang speel je een belangrijke rol in de groei en bloei van kinderen. Geen kind is hetzelfde en geen dag is hetzelfde. Werken in de kinderopvang is uitdagend en dankbaar werk. Jouw inzet, aandacht en ideeën maken het verschil!

Werk doen waar je van houdt, op een manier die bij je past. Dat kan bij igen. Wij zorgen voor jou, zodat jij al je energie in de opvang en ontwikkeling van kinderen kunt stoppen. Flexibele werkdagen, OV-kaart, (e)bike of auto nodig? Geen probleem. Wil je cursussen of workshops volgen? Via onze Academy blijf je jezelf continu ontwikkelen. 

Kinderopvang

Bied dagelijks zorg aan de kinderen op jouw groep en creëer een stimulerende omgeving door activiteiten aan te bieden die passen bij de ontwikkelingsfase van de kinderen. Help ‘jouw’ kinderen om spelenderwijs de wereld en hun eigen interesses en talenten te ontdekken. Het leukste werk dat er is!

Buitenschoolse Opvang

Als BSO medewerker zorg je ervoor dat kinderen na school hun energie kwijt kunnen, of juist lekker kunnen ontspannen na een drukke schooldag. Met jouw positieve energie en luisterend oor creëer je een veilige plek waar ieder kind zich gezien en op zijn gemak voelt. Zo ga je zelf ook iedere dag met een lach op je gezicht naar huis!

Direct contact opnemen?

Mogen wij jouw werk in de kinderopvang zo leuk mogelijk maken? We gaan graag met je in gesprek om te horen wat voor jou belangrijk is. Tot snel!

In de kinderopvang zijn altijd handen tekort. Lever een mooie bijdrage aan de levens van kinderen tijdens hun vroege leerervaringen. Met jouw passie voor ontwikkeling creëer je een veilige en stimulerende omgeving voor kinderen.