Handig om te weten
Amsterdam,Leiden
MBO
40 uur per week
2.400-3.000
Solliciteer direct
Of stuur een app

Servicemonteur

Word een technische specialist: solliciteer nu als Servicemonteur!

Als Servicemonteur kom je dagelijks bij klanten over de vloer in Noord-Holland, Zuid-Holland of Noord-Brabant. In deze rol voer je inspecties, onderhoud, reparaties en moderniseringen uit aan hijskranen, waarbij je altijd de veiligheid waarborgt. Na afloop van je werkzaamheden informeer je de klant over de uitgevoerde taken en eventuele tekortkomingen en risico’s. De functie van Servicemonteur is zeer afwisselend en vereist een flexibele werkhouding, omdat elke dag anders is!

Onze organisatie is gespecialiseerd in het detacheren van startende professionals in de technieksector. We bieden een dynamische werkomgeving waar je veel kunt leren en certificaten kunt behalen. Naast een uitdagende functie bieden wij:

  • Een bruto maandsalaris tussen €1.800 en €2.400
  • Opleidingsmogelijkheden bij het ROVC
  • Een leaseauto of volledige reiskostenvergoeding

Jouw profiel:

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding in Elektrotechniek of Mechatronica en je bent innovatief, creatief, positief en klantgericht. Je bent gedreven om tot het uiterste te gaan voor de beste oplossingen, zowel zelfstandig als in teamverband. Daarnaast beschik je over:

  • Een rijbewijs B
  • Het VCA-certificaat, of de bereidheid om deze te behalen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Wil je graag aan de slag als Servicemonteur en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan nu op deze vacature door te reageren via de sollicitatiebutton of stuur een e-mail naar kubra@igen.nl. Voor meer informatie zijn we ook bereikbaar op: 06-58755969.

Deel deze vacature
.
Meer weten? Ik help je graag!

Bel mij
Stuur een e-mail
WhatsApp mij
Automatisch nieuwe vacatures in je e-mail ontvangen?

Job Alert

Handig om te weten
Amsterdam,Leiden
MBO
40 uur per week
2.400-3.000
Meer weten? Ik help je graag!
Automatisch nieuwe vacatures in je e-mail ontvangen?

Job Alert