Handig om te weten
Amsterdam,Leiden
MBO
40 uur per week
2400-3000
Solliciteer direct
Of stuur een app

Servicemonteur

Functieomschrijving
Als Servicemonteur kom je dagelijks over de vloer bij jouw klanten. Je werkt in een jouw toegewezen regio in Noord-Holland, Zuid-Holland of Noord-Brabant en voert bij de klant inspecties en onderhoud uit aan hijskranen. Na het uitvoeren van jouw werkzaamheden leg je de klant uit wat je hebt gedaan en de mogelijke tekortkomingen en risico’s. Je voert niet alleen onderhoud uit maar ook werkzaamheden als repareren en moderniseren. Je bewaakt ten alle tijden de veiligheid van je werk.
De functie van een Servicemonteur is erg afwisselend en je weet van te voren niet wat je gaat aantreffen. Er wordt dan ook een flexibele werkhouding van jou verwacht. Geen dag is het zelfde als Servicemonteur!

Wat bieden wij jou?
Wij zijn een technisch detacheerder die zich focust op startende Young Professionals in de techniek branche. We hebben een groot netwerk van bedrijven die in de techniek actief zijn. We bieden jou een plek waar je veel kan leren en certificaten kan behalen. Ook bieden wij:

  • Een bruto maandsalaris van €1800 tot €2400
  • Opleidingsmogelijkheden bij het ROVC
  • Een leaseauto of volledige reiskostenvergoeding

Jouw profiel
Je hebt een MBO opleiding in de richting van Elektrotechniek of Mechatronica afgerond. Je bent innovatief, creatief, positief en klantgericht en je vindt het leuk om tot het uiterste te gaan voor de beste oplossing. Je bent een echte teamspeler maar kunt ook goed zelfstandig werken. Daarnaast heb je:

  • Je rijbewijs.
  • Het VCA certificaat, of je wilt deze behalen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Solliciteren?
Ben jij enthousiast en zou je graag willen solliciteren? Reageer dan nu op de vacature of stuur een mail naar kubra@igen.nl. Ook bereikbaar op: 06-58755969

Deel deze vacature
.
Meer weten? Ik help je graag!

Bel mij
Stuur een e-mail
WhatsApp mij
Automatisch nieuwe vacatures in je e-mail ontvangen?

Job Alert

Handig om te weten
Amsterdam,Leiden
MBO
40 uur per week
2400-3000
Meer weten? Ik help je graag!
Automatisch nieuwe vacatures in je e-mail ontvangen?

Job Alert