Handig om te weten
Amsterdam
HBO
32 uur per week
600
Solliciteer direct
Of stuur een app

Techniek Recruiter (Stage)

Verken de recruitmentwereld als een gedreven en enthousiaste stagiair(e) binnen ons hechte recruitmentteam!

Als essentieel lid van het recruitmentteam speel je een cruciale rol in het identificeren en selecteren van geschikte kandidaten voor diverse functies. Deze stage biedt jou de gelegenheid om een diversiteit aan taken uit te voeren en waardevolle ervaring op te doen.

Klinkt interessant, maar hoe vertaalt zich dat in de praktijk?

Je speurt naar technisch talent via diverse platforms, zoals LinkedIn, vacaturebanken en databases. Bovendien voer je verkennende telefoongesprekken met kandidaten om hun interesses en geschiktheid voor de rol te beoordelen. Je formuleert aantrekkelijke vacatureteksten voor uiteenlopende online platforms om sollicitanten aan te trekken. Door het beoordelen van cv’s en sollicitaties die aansluiten bij de functie-eisen, draag je bij aan het selectieproces van geschikte kandidaten. Daarnaast ondersteun je bij het inplannen en coördineren van sollicitatiegesprekken.

Zodra je de ideale kandidaat hebt gevonden, onderhoud je nauw contact gedurende het gehele sollicitatieproces. Hierbij houd je de kandidaten op de hoogte van voortgang, beantwoord je vragen en zorg je voor een naadloos en flexibel sollicitatieverloop.

Wat verwachten we van jou?

 • Je volgt momenteel een hbo-opleiding;
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar, waarbij je tevens de mogelijkheid hebt om tijdens deze uren aan school te werken;
 • Je bent bereid om actief bij te dragen als volwaardig teamlid;
 • Je bent proactief, zelfstandig en leergierig;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

En wat bieden wij jou?

 • Een bruto stagevergoeding van €600 per maand op full-time basis;
 • Een omgeving waar je mooie ervaring kunt opdoen;
 • Talrijke groeimogelijkheden binnen onze snelgroeiende organisatie, inclusief de potentie om na je stage bij ons in dienst te treden;
 • De kans om actief deel te nemen aan de ontwikkeling van onze scale-up;
 • Wekelijks taart, vrijdagmiddagborrels en regelmatige boeiende kennissessies;
 • Samenwerken met leuke collega’s in Amsterdam, binnen een inspirerende werkomgeving en dagelijks verzorgde lunches.

Werken bij igen

igen is een scale-up voor professionals. In 2017 opgericht omdat wij vinden dat werk leuk moet zijn én een plek waar je jezelf kan ontwikkelen. igen helpt professionals in de IT, Techniek en Zorg branche ontdekken welke werkzaamheden en organisaties het beste bij hen passen, door middel van verschillende opdrachten bij verschillende bedrijven. Bij ons draait het niet om strakke procedures en gebaande paden, maar om vrijheid voor eigen input om mee te bouwen aan ons bedrijf.

Neem contact op

Klinkt dit als een kans die je niet wilt missen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Manon via 06-57380119 of stuur een e-mail naar manon@igen.nl.

Bij igen is iedereen welkom, ongeacht geslacht, gender, identiteit, afkomst, herkomst, seksuele voorkeur, huwelijke staat, leeftijd, lichamelijke beperking en levensbeschouwing. Ons selectie- en aannamebeleid is puur gericht op criteria die relevant zijn voor een goede invulling van de functie.

Deel deze vacature
Handig om te weten
Amsterdam
HBO
32 uur per week
600
Meer weten? Ik help je graag!