Handig om te weten
Amsterdam
HBO
40 uur per week
2.350-3.200
Solliciteer direct
Of stuur een app

Techniek Consultant

Picture this….een scale up in de recruitment met een bewezen track record in de IT. igen bouwt momenteel aan een tak gericht op de techniek: igen Engineering.  Wij zoeken daarom nieuwe collega’s die de technici van de toekomst kunnen inspireren en overtuigen om bij ons aan boord te komen.

En wat krijg jij van ons?

 • Een jaarcontract met een bruto maandsalaris tussen de €2.350 en €3.200;
 • Volledige ov-vergoeding of kilometervergoeding;
 • Een plek waar je veel recruitmentervaring kan opdoen;
 • Verschillende doorgroeimogelijkheden binnen onze snel groeiende organisatie;
 • De kans om mee te bouwen aan onze scale-up;
 • Wekelijks taart, vrijdagmiddagborrels en regelmatig interessante kennissessies;
 • Werken met de leukste collega’s uit Amsterdam, in een innovatieve werkomgeving met elke dag een verzorgde lunch.

Jouw rol als Techniek Consultant

 • Je werft technisch talent via verschillende kanalen;
 • Je bent creatief in het gebruik van bronnen en vindt nieuwe manieren om talent aan te trekken;
 • Je houdt contact met jouw eigen medewerkers en zorgt er voor dat zij zich verbonden blijven voelen met igen;
 • Je bent sparringpartner voor jouw eigen medewerkers: je helpt ze met HR gerelateerde vragen, houdt bij of zij eventueel een training/opleiding willen doen en of zij goed op hun plek zitten;
 • Je verwerkt ziekmeldingen en HR gerelateerde zaken van jouw medewerkers;
 • Je werkt samen met de salesafdeling en snapt de behoefte die zij hebben bij verschillende klanten omdat je ook wel een meegaat naar locaties.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als techniek recruiter bij igen ben je verantwoordelijk voor de instroom van nieuw personeel. Nog geen ervaring met recruitment? No worries! Wij zijn er om je alle kneepjes van het vak te leren. Wat wij het allerbelangrijkst vinden is dat jij het leuk vindt om contacten te leggen, mensen te enthousiasmeren en jezelf te blijven ontwikkelen. igen zoekt ondernemende mensen omdat wij hopen dat je meegroeit met onze organisatie en je eigen draai wil geven aan je huidige en toekomstige functies.

Alle facetten van het recruitmentproces komen aan bod, denk hierbij aan het schrijven van wervende vacatureteksten, het zoeken op de diverse recruitmentkanalen, de sollicitatiegesprekken en de salarisonderhandelingen. Ook vind je het leuk om mee te denken aan verbeteringen binnen het recruitmentproces en zijn er verschillende projecten waar je een rol in kan spelen.

Persoonlijkheid is bij igen een must have. We zoeken iemand die vol energie zit en houdt van een dynamische werkomgeving. Een omgeving waar je iedere dag inspiratie opdoet en nieuwe mensen én kansen tegenkomt. ‘Getting things done’ is je levensmotto en je stelt graag doelen voor jezelf op i.p.v. dat je ze opgelegd krijgt. We zoeken iemand met minimaal een afgeronde hbo opleiding en 0 tot 5 jaar werkervaring.

Waarom werken bij igen?

Ons kantoor bevindt zich in een bruisende Start-up Community vol professionals. Een eigen bar met lounge en lunchroom waar je collega’s en kandidaten kunt ontmoeten is onderdeel van ons kantoor. Bij igen werken betekent samen bouwen aan iets waar je trots op kan zijn en samen plezier maken. Op werk, maar ook tijdens onze teamuitjes of vrijmibo’s. Zit jij vol energie en wil je meebouwen aan een nieuw bedrijf? Dan is dit jouw kans!

Tof, dit is DE baan voor mij!

Wil je meer informatie, heb je vragen of ben je overtuigd en wil je solliciteren? Neem contact op met Nadia via +31 6 58755969 of nadia@igen.nl!

Bij igen is iedereen welkom, ongeacht geslacht, gender, identiteit, afkomst, herkomst, seksuele voorkeur, huwelijke staat, leeftijd, lichamelijke beperking en levensbeschouwing. Ons selectie- en aannamebeleid is puur gericht op criteria die relevant zijn voor een goede invulling van de functie.

 

Deel deze vacature
Handig om te weten
Amsterdam
HBO
40 uur per week
2.350-3.200
Meer weten? Ik help je graag!