Handig om te weten
Amsterdam
WO
40 uur per week
2.400-3.500
Solliciteer direct
Of stuur een app

Proposal & Procedure Writer

Ben jij een perfectionistische, afgestudeerde WO’er die geniet van het analyseren van uiteenlopende vraagstukken en het vertalen van complexe onderwerpen naar een helder verhaal? Iemand die het leuk vindt om zich steeds vast te bijten in een nieuw project? Dan zoeken wij jou!

De functie

igen bestaat inmiddels ruim 5 jaar, we groeien nog steeds hard en we breiden onze dienstverlening uit in verschillende richtingen. De functie van Proposal & Procedure Writer is zowel gericht op onze klanten (extern) als op onze interne organisatie.

In samenwerking met de Sales Director en het Sales team houd je je bezig met het analyseren van klantvragen, offerteaanvragen en aanbestedingen. Je ontwikkelt je in het vertalen van complexe klantvragen naar best passende oplossingen, onder andere door middel van interviews/ brainstormsessies met collega’s. Je houdt je bezig met het verzamelen en ordenen van informatie en bent eindverantwoordelijk voor het schrijven van Proposals en het bewaken van gestelde inhoudelijke eisen en deadlines.

Daarnaast speel je een belangrijke rol bij het optimaliseren (en vastleggen) van interne processen, onder andere op het gebied van duurzaamheid en kwaliteitsmanagement. Hierin vertaal je complexe certificeringseisen naar werkbare procedures en praktische acties voor de organisatie, waarmee je de betrokkenheid van de hele organisatie bij thema’s als duurzaamheid en kwaliteit vergroot.

Heb jij nog geen ervaring in een vergelijkbare functie? No worries! Wij zijn op zoek naar de juiste persoon! We zoeken iemand die creatief is met (zakelijke) teksten en houdt van een dynamische werkomgeving. Een omgeving waar je iedere dag inspiratie opdoet, nieuwe mensen en kansen tegenkomt. Bij ons is niks in beton gegoten. Heb je ideeën? Graag, kom maar op!

Dit ben jij:

 • Universitair diploma (MA) in bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Management of Communicatie;
 • Sterke onderzoeks- en analytische vaardigheden;
 • Communicatief sterk, talent voor schrijven;
 • Altijd strevend naar het hoogst haalbare resultaat, oog voor detail;
 • Zelfsturend en proactief, oplossingsgericht, met ‘getting it done’ mentaliteit;
 • Beschikbaar voor 32 – 40 uur per week;

Ok, en wat krijg jij van ons?

 • Een jaarcontract met een goed salaris;
 • Een centrale plek in ons team van een van de snelst groeiende organisaties van NL;
 • Alle ruimte en vrijheid om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen;
 • Volledige OV-vergoeding of een KM vergoeding;
 • Een laptop en een mobiele telefoon van de zaak;
 • De kans om mee te bouwen aan onze scale-up;
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels in onze bar;
 • Werken met de leukste collega’s uit Amsterdam, in een innovatieve werkomgeving met elke dag een verzorgde lunch.

Wie zijn wij?

igen is een organisatie voor en door professionals. In 2017 opgericht vanuit de gedachte dat werk leuk moet zijn én een plek waar je jezelf kan ontwikkelen. Als iedereen zichzelf kan zijn en zijn/haar eigen kwaliteiten en talenten kan inzetten, dan bouwen we samen een ijzersterk bedrijf. Daarnaast geloven we dat we, ook als commercieel bedrijf, de wereld minstens zo moeten achterlaten als we haar hebben gekregen, het liefst nog een beetje beter.


Info

Wil je meer informatie, heb je vragen of ben je overtuigd en wil je solliciteren? Neem contact op met Manon via 06-57380119 of manon@igen.nl.

Bij igen is iedereen welkom, ongeacht geslacht, gender, identiteit, afkomst, herkomst, seksuele voorkeur, huwelijke staat, leeftijd, lichamelijke beperking en levensbeschouwing. Ons selectie- en aannamebeleid is puur gericht op criteria die relevant zijn voor een goede invulling van de functie.

Deel deze vacature
Handig om te weten
Amsterdam
WO
40 uur per week
2.400-3.500
Meer weten? Ik help je graag!