Handig om te weten
Amsterdam
HBO
40 uur per week
2.350-3.500
Solliciteer direct
Of stuur een app

Accountmanager Techniek

Picture this….een scale up in de recruitment met een bewezen track record in de IT. igen bouwt momenteel aan een nieuwe tak gericht op de techniek.

Wij zoeken daarom nieuwe collega’s om het techniek team te versterken. Bij igen zorgen we ervoor dat professionals tijdens onze samenwerking de eerste, tweede en derde stap maken in hun carrière, met de juiste begeleiding en binnen een groot netwerk van organisaties. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om met verschillende partners in contact te staan, naast bestaande relaties ga je nieuwe relaties opbouwen voor onze techniek startup. Bij igen werken we met onze klanten toe naar een samenwerking waarbij we de positie van partner hebben, in plaats van leverancier. Het succes van onze klant is cruciaal voor het succes van igen.

Durf jij je comfortzone te verlaten als accountmanager bij igen? Heb jij de motivatie om je sales vaardigheden verder te ontwikkelen en ben je niet bang om de telefoon op te pakken om new business afspraken te maken? Dan ben jij de persoon waar wij op zoek naar zijn!

En wat krijg jij van ons?

 • Een jaarcontract met een goed bruto maandsalaris tussen de €2.350 en €3.500;
 • Een leaseauto met tankpas;
 • Een telefoon en laptop;
 • Een plek waar je veel ervaring kan opdoen;
 • Verschillende doorgroeimogelijkheden binnen onze snel groeiende organisatie;
 • De kans om mee te bouwen aan onze techniek startup binnen igen;
 • Wekelijks taart, vrijdagmiddagborrels en regelmatig interessante kennissessies;
 • Werken in een innovatieve werkomgeving met de leukste collega’s in Amsterdam, met elke dag een verzorgde lunch.

Wat ga je doen als accountmanager?

 • Je bouwt zakelijke relaties en onderhoudt deze;
 • Je vindt makkelijk kansen bij organisaties waar je nog niet eerder mee hebt samengewerkt;
 • Je communiceert prettig en overtuigend;
 • Het lijkt je te gek om als accountmanager aan de slag te gaan en onderdeel te zijn van een enthousiast en informeel team!

Wij geloven niet in vaste taakomschrijvingen en wij denken niet in hokjes: wij bouwen aan een bedrijf met mensen. Vanuit deze rol krijg je de mogelijkheid om door te groeien tot Business Unit Manager, waarbij je je eigen team gaat bouwen en aansturen, maar er zijn meer mogelijkheden om door te groeien! We willen dat iedereen de kans krijgt om het beste in zichzelf te ontdekken en naar boven te halen. Je wordt bij igen nooit beperkt door je rol of een van tevoren ingekleurd hokje, je krijgt de kans de beste versie van jezelf te worden.

Dit vragen wij van jou:

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau: je hebt de vrijheid om zelfstandig beslissingen te nemen, bij igen werken we graag met je samen, in plaats van dat je aangestuurd wordt;
 • Je kunt zowel commercieel als menselijk kunnen handelen. Minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare commerciële rol, bijvoorbeeld bij een uitzendbureau of in product verkoop;
 • Je hebt het juiste DNA: je persoonlijkheid is het belangrijkste, de kennis over onze markt en jouw rol als accountmanager brengen wij je bij. Wij geloven erin dat we op een fijne, menselijke manier kunnen bouwen aan een startup binnen een zeer succesvol bedrijf;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je zit vol energie, hebt humor en houdt van hard werken.

Spreekt dit jou aan? Dan ben je geschikt voor het techniek team!

En waarom igen?

igen is een organisatie voor en door professionals. In 2017 opgericht omdat wij vinden dat werk leuk moet zijn én een plek waar je jezelf kan ontwikkelen. Je bent afgestudeerd, en nu? igen helpt professionals in de IT en Techniek branche ontdekken welke werkzaamheden en organisaties het beste bij hen passen, door middel van verschillende opdrachten bij verschillende bedrijven. Bij ons draait het niet om strakke procedures en gebaande paden, maar om vrijheid voor eigen input om mee te bouwen aan ons bedrijf. Ons kantoor bevindt zich in een bruisende Scale-up Community vol professionals waar we iedere dag inspiratie opdoen en nieuwe mensen en kansen tegenkomen.

Tof, dit is DE baan voor mij!

Wil je meer informatie, heb je vragen of ben je overtuigd en wil je solliciteren? Neem dan contact op met Nadia via +31 6 58755969 of nadia@igen.nl!

Bij igen is iedereen welkom, ongeacht geslacht, gender, identiteit, afkomst, herkomst, seksuele voorkeur, huwelijke staat, leeftijd, lichamelijke beperking en levensbeschouwing. Ons selectie- en aannamebeleid is puur gericht op criteria die relevant zijn voor een goede invulling van de functie.

Deel deze vacature
Handig om te weten
Amsterdam
HBO
40 uur per week
2.350-3.500
Meer weten? Ik help je graag!