Handig om te weten
Amsterdam
HBO
40 uur per week
2.200-3.200
Solliciteer direct
Of stuur een app

Accountmanager New Business

Bij igen zorgen we ervoor dat Young Professionals gedurende onze samenwerking de eerste, tweede en derde stap maken in hun carrière, dat met de juiste begeleiding en binnen een groot netwerk van organisaties. We kennen de markt als geen ander en schakelen razendsnel. Wij zoeken iemand die het leuk vindt om met verschillende partijen te schakelen en relaties op te bouwen op een vlotte en laagdrempelige manier. Het team van igen is ervan overtuigd dat het generen van new business een vak apart is. Onderscheidend vermogen en persoonlijkheid zijn hierin absolute sleutelwoorden. Bij igen willen we met onze klanten toewerken naar een samenwerking waarbij we de positie van partner hebben, in plaats van leverancier. Het succes van onze klant is bepalend voor ons succes.

New Business gaat voornamelijk over het realiseren van nieuwe zakelijke kansen. In deze rol schakel je vaak ad hoc met collega’s op kantoor, Young Professionals in het veld en jouw nieuwe klanten om projecten te laten slagen en functies in te vullen. De perfecte plek om op een leuke manier commerciële ervaring op te doen, veel organisaties te leren kennen en je netwerk sterk te vergroten (verbreden). Heb je het lef om je comfortzone te verlaten? Een intrinsieke motivatie om je sales skills verder uit te bouwen en geen angst in de telefoon te klimmen om new business afspraken te maken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken voor deze troon!

Eigenschappen

 • Je bouwt en onderhoudt zakelijke relaties;
 • Je vindt makkelijk een ingang bij organisaties waar je nog niet eerder mee samenwerkte;
 • Je communicatie is prettig en overtuigend;
 • Het lijkt je tof om onderdeel te zijn van een gedreven, informeel team!

Perspectief

Vanuit de rol van Accountmanager krijg je de kans om door te groeien naar business development of key accountmanagement. Wij geloven niet in vaste functieomschrijvingen en we denken niet in hokjes: wij bouwen aan een bedrijf met mensen. Mensen die weten wat er moet gebeuren en doen wat nodig is. Dit biedt de kans om optimaal gebruik te maken van ieders kwaliteiten, zonder beperkt of geremd te worden. We willen iedereen de kans geven het beste van zichzelf te ontdekken en te geven. Op die manier word je bij igen nooit beperkt door een rol of van tevoren ingekleurd hokje, maar krijg je de kans uit te groeien tot de beste versie van jezelf.

Wat vragen we van je?

 • HBO werk- en denkniveau: je hebt de vrijheid om zelfstandig beslissingen te nemen, bij igen werken we graag met je samen, in plaats van dat je aangestuurd wordt;
 • Zowel commercieel als menselijk kunnen handelen. Minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare commerciële rol, bijvoorbeeld bij een uitzendbureau of in product verkoop;
 • Het juiste DNA: we vinden je persoonlijkheid het belangrijkste, kennis van onze markt brengen wij je bij. Wij geloven erin dat we op een fijne, menselijke manier kunnen bouwen aan een zeer succesvol bedrijf;
 • Een berg energie, humor en hard werken.

Als dit logisch voor je is, ben je geschikt als team member!

En wat krijg jij van ons?

 • Een jaarcontract met een goed salaris;
 • Een leaseauto met tankpas;
 • Een laptop en telefoon;
 • Een plek waar je veel ervaring kan opdoen;
 • Verschillende doorgroeimogelijkheden binnen onze snel groeiende organisatie;
 • De kans om mee te bouwen aan onze scale-up;
 • Wekelijks taart, vrijdagmiddagborrels en regelmatig interessante kennissessies;
 • Werken met de leukste collega’s in Amsterdam, in een innovatieve werkomgeving met elke dag een verzorgde lunch.

Over igen

igen is een organisatie voor en door Young Professionals. Bij ons draait het niet om regels, procedures en strakke functie omschrijvingen, maar om inspiratie, doorzettingsvermogen en team effort. Samen meer bereiken, vanuit je eigen kracht. Altijd jezelf zijn. Geen stropdas, maar sneakers. Work hard and have fun. Geen stropdas, maar sneakers, dat is igen.

Info

Neem dan contact op met Manon via 06-57380119 of manon@igen.nl.

Bij igen is iedereen welkom, ongeacht geslacht, gender, identiteit, afkomst, herkomst, seksuele voorkeur, huwelijke staat, leeftijd, lichamelijke beperking en levensbeschouwing. Ons selectie- en aannamebeleid is puur gericht op criteria die relevant zijn voor een goede invulling van de functie.

Deel deze vacature
Handig om te weten
Amsterdam
HBO
40 uur per week
2.200-3.200
Meer weten? Ik help je graag!