igen Solutions

igen Managed Services – use our potential! Bij igen streven we naar een IT infrastructuur waarbij de eindgebruiker een seamless experience ervaart. ICT dienstverlening is meer dan het beheren van een IT omgeving. Het is continue streven naar verbeteringen in (Cloud) werk- en denkprocessen.

Meer informatie

Quality is all we need

In de wereld van igen draait het om inspiratie, doorzettingsvermogen en team effort waarbij de behoeften van onze klanten centraal staan. Ons team streeft naar kwaliteit waarin menselijke empathie centraal staat. Duidelijke kaders afgewisseld met ruimte voor ontwikkeling vormen de basis van onze dienstverlening. Wij zien het als een uitdaging om onze klanten, wij spreken liever van partners, te challengen op hun wensen en behoeften ten aanzien van ICT dienstverlening.

Werkplek- en servicedeskbeheer 2.0

igen staat klaar met haar team voor eerste-, tweede- of derdelijns vraagstukken waarbij de ervaring van haar eindgebruiker centraal staat. Door een complementair team van junior/medior en senior IT consultants zijn we in staat om de eindgebruiker een optimale ervaring te geven bij IT gerelateerde vraagstukken waarbij jarenlange kennis en ervaring uit de markt de basis vormt voor onze dienstverlening.

Waarom igen?

Uw IT partner

we own IT en nemen, indien gewenst, alle IT infra gerelateerde issues van uw organisatie over. Uw wens staat centraal. Door een intensief kennismakingstraject bepalen we een gezamelijke roadmap om uw dienstverlening te optimaliseren. Geen kennis of ervaring met ICT dienstverlening? We gaan graag een gesprek aan!

Maatwerk

igen biedt verschillende vormen van ICT dienstverlening waarbij elke klant een ‘maatwerk’ oplossing mag verwachten die 100% matcht met de wensen en behoeften van uw interne organisatie.

Learning by doing

igen heeft een team met jarenlange ervaring op het gebied van werkplek ondersteuning. We leren elke dag en combineren theorie met praktijk ervaring om daarmee de beste ervaring voor de eindgebruikers van onze klanten te realiseren.

We are the future

Wij zijn dé IT organisatie voor gemotiveerde, talentvolle IT’ers die projecten, beheer en ondersteuning van (werkplek) automatisering uitvoeren. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van ICT dienstverleningsvraagstukken waarbij sourcing en staffing oplossingen kunnen worden toegevoegd.

Meer weten over de Digitale Werkplek van igen?

Neem via onderstaande mogelijkheden contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Wilt u door ons terug gebeld worden? Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter en wij bellen u z.s.m. terug.