igen IT, uw partner voor IT personeel

Wij zijn dé detacheringsorganisatie voor gemotiveerde, talentvolle IT’ers die projecten, beheer en ondersteuning van (werkplek)automatisering uitvoeren. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van sourcing en staffing oplossingen.

IT Support

IT Beheer

Coördinatie

Met kennis van IT en van mensen staan wij naast onze klanten. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossingen voor nu, met het oog op de toekomst. Zowel met onze medewerkers als onze klanten, streven we naar een langdurige samenwerking. Met ruimte om elkaar beter te leren kennen, van elkaar te leren en elkaar uit te dagen om de lat steeds hoger te leggen.

Detachering

Snel gemotiveerde professionals toevoegen aan een team, voor een korte of lange periode. De perfecte oplossing voor extra capaciteit en flexibiliteit.

Projecten

Van het aanvullen van een bestaand team, tot het formeren van een volledig nieuw team. Inclusief het verzorgen van planning en coördinatie.

Seat-planning

Een bewezen oplossing om continuïteit te garanderen bij ziekte, verlof, onverwachte piekdrukte of uitstroom.

Deta-vast

Leer elkaar eerst kennen. Na een overeengekomen periode van detachering kan een nieuwe medewerker kosteloos in dienst treden.

igen'ers werken bij