Skip to main content

igen Solutions: Innovatie en support onder één dak

In de voortdurend evoluerende wereld van informatietechnologie is de behoefte aan betrouwbare, efficiënte IT-ondersteuning belangrijker dan ooit. Bij igen begrijpen we dit maar al te goed. Daarom hebben we na jaren van kwalitatieve IT-detachering geluisterd naar de terugkerende vraag van onze klanten en hebben wij igen Solutions opgericht. In deze blog nemen we u mee in de wereld van igen Solutions en vertellen we wat onze servicedesk uniek maakt. 

Wat is igen Solutions? 

igen Solutions is de eigen servicedesk van igen, die ontstaan is uit de behoefte van onze klanten voor continue, toegankelijke en deskundige IT-ondersteuning. Na jaren van het leveren van kwalitatieve IT-medewerkers, zagen we een groeiende vraag naar een vaste oplossing voor IT-ondersteuningsdiensten. igen Solutions werd opgericht om aan deze vraag te voldoen en heeft zich snel ontwikkeld tot een vertrouwde partner voor tientallen bedrijven. 

Onze servicedesk houdt zich vooral bezig met het oplossen van eerste en tweede lijns IT-problemen. Dit houdt in dat we zowel algemene IT-vraagstukken als meer complexe problemen aanpakken, waarbij we altijd streven naar de snelste en meest efficiënte oplossingen. 

Onze unieke bedrijfscultuur 

Een van de kernaspecten die igen Solutions onderscheidt van andere servicedesks is onze unieke bedrijfscultuur. Omdat igen Solutions in hetzelfde gebouw is gevestigd als igen, is er een naadloze integratie van teams en een sterke, gedeelde cultuur. Dit zorgt niet alleen voor een prettige werkomgeving, maar bevordert ook de communicatie en samenwerking tussen onze medewerkers. 

Deze unieke setting stelt ons in staat om snel te schakelen en biedt ons de mogelijkheid om een consistente, kwalitatieve dienstverlening te waarborgen. Onze klanten profiteren hierdoor van een IT-servicedesk die niet alleen technisch bekwaam is, maar ook snel en persoonlijk kan reageren op IT-vraagstukken. 

Onze toewijding aan klanttevredenheid 

Bij igen Solutions staat klanttevredenheid voorop. We streven ernaar om niet alleen een oplossing te bieden voor IT-problemen, maar ook om een betrouwbare partner te zijn waar onze klanten op kunnen vertrouwen. Dit doen we door: 

 • Snelle respons: Onze servicedesk is snel en gemakkelijk bereikbaar, wat zorgt voor minimale onderbreking van uw bedrijfsvoering. 
 • Deskundigheid: Onze medewerkers zijn hooggekwalificeerd en blijven zich ontwikkelen om de nieuwste technologische trends bij te houden. 
 • Persoonlijke aanpak: Wij geloven in een persoonlijke benadering en werken nauw samen met onze klanten om te zorgen dat hun specifieke behoeften worden vervuld. 

De toekomst van IT-support bij igen Solutions 

De toekomst van IT-ondersteuning bij igen Solutions ziet er rooskleurig uit. We blijven onze diensten uitbreiden en verbeteren, met als doel de IT-servicedesk van topkwaliteit te blijven die onze klanten verwachten en verdienen. Of het nu gaat om dagelijkse ondersteuning of complexe IT-uitdagingen, igen Solutions staat klaar om u te ondersteunen. 

Bent u benieuwd hoe igen Solutions uw bedrijf kan ondersteunen met top-notch IT-services? Laat uw gegevens achter en wij nemen graag contact met u op. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw bedrijfsvoering te versterken met onze betrouwbare IT-ondersteuning.   Solliciteer op deze vacature


   Solliciteer op deze vacature


    Solliciteer op deze vacature


     Solliciteer op deze vacature


      Voorwaarden Bring A Friend Summer Special

      • De kandidaat die je aandraagt bij igen, moet daarvan op de hoogte zijn;
      • De kandidaat die je aandraagt heeft een afgeronde opleiding (MBO3, MBO4 of HBO) binnen de ICT of technische branche (zoals Elektrotechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde, Middenkader Engineering);
      • De kandidaat die je aandraagt heeft 0,5 tot 5 jaar relevante werkervaring;
      • Voor het aandragen hoef je zelf niet in dienst te zijn bij igen;
      • Deze Summer Special loopt van week 22 tot en met week 35;
      • Voor vragen kan je mailen naar bringafriend@igen.nl.

      Wat zijn de prijzen?

      • Een weekendje weg voor 2 personen naar het o zó mooie Barcelona;
      • Een dag circuit rijden in meerdere supercars;
      • Karten met 5 personen (+ achteraf natuurlijk een lekker drankje).

      Wanneer maak je kans op prijzen?

      • Als jouw kandidaat daadwerkelijk is gestart bij igen en zijn proefmaand (één maand) doorkomt.

      Hoe blijf ik op de hoogte?

      • Een recruiter van igen wordt jouw contactpersoon;
      • Via de mail of Whatsapp word je op de hoogte gehouden van de vorderingen.