Skip to main content

Hoe verloopt het sollicitatieproces bij igen?

Bij igen begrijpen we dat het vinden van de juiste baan net zo belangrijk is als het vinden van de juiste medewerker. Ons sollicitatieproces is ontworpen om niet alleen te beoordelen of je de juiste vaardigheden en ervaring hebt, maar ook om te zien of er een goede match is met onze bedrijfscultuur. We willen dat jij je vanaf dag één thuis voelt bij ons!

Stap 1: De sollicitatie
Alles begint bij jouw sollicitatie. Op onze website vind je een overzicht van al onze openstaande vacatures. Zit er iets tussen dat je aanspreekt? Geweldig! Solliciteer direct via de sollicitatieknop. Zorg ervoor dat je CV up-to-date is en je eventueel een motivatiebrief toevoegt waarin je duidelijk maakt waarom jij de ideale kandidaat bent voor de job. Wil je dat wij voor jou op zoek gaan? Laat je CV achter en wij gaan voor jou op zoek naar een geschikte rol.

Stap 2: De beoordeling
Zodra je sollicitatie binnen is, gaat ons recruitmentteam aan de slag. We bekijken je CV en eventuele motivatiebrief zorgvuldig. Past jouw profiel bij de functie? Dan nodigen we je graag uit voor een eerste kennismakingsgesprek. Geen zorgen als het wat langer duurt voordat je iets hoort; we streven ernaar om elke kandidaat tijdig feedback te geven.

Stap 3: Het eerste gesprek
Dit is jouw kans om te schitteren! In het eerste gesprek willen we alles over je weten. Wat zijn je drijfveren, hoe ziet jouw ideale werkomgeving eruit en wat zijn je ambities? Natuurlijk is dit ook het moment voor jou om vragen te stellen. We willen dat je een duidelijk beeld krijgt van wat het werken bij igen inhoudt.

Stap 4: De vervolggesprekken
Indien het eerste gesprek positief is verlopen, volgen er één of meerdere vervolggesprekken. Afhankelijk van de functie kan dit een technische test zijn, een case-presentatie of een gesprek met je toekomstige collega’s. Deze stappen helpen ons beiden te bepalen of we de juiste match hebben gevonden.

Stap 5: Het aanbod
Als alles goed gaat, doen we je een aanbod. We bespreken de arbeidsvoorwaarden en zorgen ervoor dat al je vragen beantwoord zijn. Bij igen vinden we het belangrijk dat iedereen die bij ons start, dat doet met een goed gevoel en een volledig beeld over zijn of haar rol.

Stap 6: Welkom bij igen!
Gefeliciteerd, je bent nu onderdeel van het igen team! We zorgen voor een gestructureerde onboarding om je een vliegende start te geven. Bij igen geloven we in groei en ontwikkeling, dus vanaf dag één ondersteunen we je in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Tot slot
Bij igen zijn we altijd op zoek naar talent dat onze organisatie verder helpt groeien. We hopen dat dit overzicht je een duidelijk beeld heeft gegeven van ons sollicitatieproces. Heb je vragen of wil je meer weten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Jouw toekomst bij igen begint hier!  Solliciteer op deze vacature


   Solliciteer op deze vacature


    Solliciteer op deze vacature


     Solliciteer op deze vacature


      Voorwaarden Bring A Friend Summer Special

      • De kandidaat die je aandraagt bij igen, moet daarvan op de hoogte zijn;
      • De kandidaat die je aandraagt heeft een afgeronde opleiding (MBO3, MBO4 of HBO) binnen de ICT of technische branche (zoals Elektrotechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde, Middenkader Engineering);
      • De kandidaat die je aandraagt heeft 0,5 tot 5 jaar relevante werkervaring;
      • Voor het aandragen hoef je zelf niet in dienst te zijn bij igen;
      • Deze Summer Special loopt van week 22 tot en met week 35;
      • Voor vragen kan je mailen naar bringafriend@igen.nl.

      Wat zijn de prijzen?

      • Een weekendje weg voor 2 personen naar het o zó mooie Barcelona;
      • Een dag circuit rijden in meerdere supercars;
      • Karten met 5 personen (+ achteraf natuurlijk een lekker drankje).

      Wanneer maak je kans op prijzen?

      • Als jouw kandidaat daadwerkelijk is gestart bij igen en zijn proefmaand (één maand) doorkomt.

      Hoe blijf ik op de hoogte?

      • Een recruiter van igen wordt jouw contactpersoon;
      • Via de mail of Whatsapp word je op de hoogte gehouden van de vorderingen.