Skip to main content

Het belang van certificaten behalen bij igen

Bij igen begrijpen we dat voortdurende ontwikkeling en het up-to-date houden van je vaardigheden essentieel zijn in de snel veranderende arbeidsmarkt van vandaag. Het behalen van certificaten is een krachtige manier om je professionele waarde te verhogen en je carrière vooruit te helpen. We vertellen je graag waarom het behalen van certificaten bij igen niet alleen wordt aangemoedigd, maar ook actief wordt ondersteund.

1. Versterken van je marktwaarde
In een wereld waar de concurrentie op de arbeidsmarkt steeds intenser wordt, kan het behalen van relevante certificaten je onderscheiden van andere professionals. Certificaten tonen aan dat je over specifieke kennis en vaardigheden beschikt die cruciaal zijn in je vakgebied. Dit maakt je een waardevolle medewerker, niet alleen voor igen, maar voor de gehele branche.

2. Blijven leren en groeien
Bij igen geloven we dat leren nooit stopt. Het volgen van certificeringscursussen stimuleert een levenslange leermentaliteit die zowel persoonlijke als professionele voordelen biedt. Het verrijkt je kennis, scherpt je vaardigheden bij en zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste trends en technologieën binnen je vakgebied.

3. Verhoging van je zelfvertrouwen
Het succesvol behalen van certificaten geeft een boost aan je zelfvertrouwen. Het biedt de bevestiging dat je in staat bent om complexe uitdagingen aan te gaan en door te zetten tot het behalen van je doelen. Dit vertrouwen is zichtbaar voor je collega’s en leidinggevenden en kan de deur openen naar nieuwe kansen binnen igen.

4. Ondersteuning van je carrièreontwikkeling
Bij igen is carrièreontwikkeling een belangrijk focuspunt. Het behalen van certificaten kan een cruciale rol spelen in je carrièrepad door nieuwe deuren te openen richting jouw droomfunctie. Wij focussen ons op jouw ontwikkeling door je te ondersteunen in elke stap in dit proces, van het kiezen van de juiste certificeringen tot het helpen met studiemateriaal en het bieden van tijd om te studeren.

5. Toewijding aan kwaliteit
Het behalen van certificaten weerspiegelt een toewijding aan kwaliteit en professionalisme. Het laat zien dat je bereid bent om te investeren in jezelf en in het leveren van werk van hoge kwaliteit. Dit is een kernwaarde bij igen, en wij geloven dat het stimuleren van certificering bijdraagt aan een cultuur van uitmuntendheid.

Bij igen zien we het behalen van certificaten niet als een optie, maar als een integraal onderdeel van professionele groei. Wij ondersteunen onze medewerkers actief bij het behalen van certificaten en bieden de nodige middelen om dit te bereiken. Ben je klaar om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en je carrière bij igen te versnellen? Wij staan klaar om je te begeleiden bij elke stap. Wil je meer weten over hoe wij je kunnen helpen jezelf te ontwikkelen? Neem contact op met ons team voor meer informatie. Jouw toekomst bij igen wacht op je!  Solliciteer op deze vacature


   Solliciteer op deze vacature


    Solliciteer op deze vacature


     Solliciteer op deze vacature


      Voorwaarden Bring A Friend Summer Special

      • De kandidaat die je aandraagt bij igen, moet daarvan op de hoogte zijn;
      • De kandidaat die je aandraagt heeft een afgeronde opleiding (MBO3, MBO4 of HBO) binnen de ICT of technische branche (zoals Elektrotechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde, Middenkader Engineering);
      • De kandidaat die je aandraagt heeft 0,5 tot 5 jaar relevante werkervaring;
      • Voor het aandragen hoef je zelf niet in dienst te zijn bij igen;
      • Deze Summer Special loopt van week 22 tot en met week 35;
      • Voor vragen kan je mailen naar bringafriend@igen.nl.

      Wat zijn de prijzen?

      • Een weekendje weg voor 2 personen naar het o zó mooie Barcelona;
      • Een dag circuit rijden in meerdere supercars;
      • Karten met 5 personen (+ achteraf natuurlijk een lekker drankje).

      Wanneer maak je kans op prijzen?

      • Als jouw kandidaat daadwerkelijk is gestart bij igen en zijn proefmaand (één maand) doorkomt.

      Hoe blijf ik op de hoogte?

      • Een recruiter van igen wordt jouw contactpersoon;
      • Via de mail of Whatsapp word je op de hoogte gehouden van de vorderingen.