Skip to main content

Gregg over zijn rol en ervaringen binnen igen Solutions

Bij igen Solutions staat klanttevredenheid en persoonlijke groei centraal. Gregg Hofstede, verantwoordelijk voor de planning en quality coach van de IMAC-dienstverlening, deelt zijn verhaal over zijn rol en ervaringen binnen het bedrijf.

Van supermarkt naar IT

Gregg’s carrièrepad begon ver van de IT-sector. “Ik heb 12 jaar in een supermarkt gewerkt totdat ik bij Inwork terechtkwam,” vertelt Gregg. Een vriend stelde voor om naar een vacature voor engineer te kijken. “IT was altijd zoiets waarvan ik dacht: had ik daar maar mee begonnen. En zo ben ik gestart,” voegt hij toe. Uiteindelijk werd Gregg overgenomen van Inwork door igen Solutions en stapte hij over naar de planning.

Verantwoordelijkheden en dagelijkse uitdagingen

In zijn huidige rol bij igen Solutions is Gregg verantwoordelijk voor de planning en ondersteuning van de engineers binnen de IMAC-dienstverlening. “We zorgen voor de dienstverlening van Computer Centre, waar we hardware leveren aan zowel bedrijven als thuisgebruikers. Ik zorg ervoor dat de routes ingepland worden, dat de engineers gesteund worden op locatie wanneer ze vragen hebben en ik ben verantwoordelijk voor het inplannen van de afspraken,” legt Gregg uit. Daarnaast doet hij ook de planning voor de seatplanning van PostNL en de Belastingdienst.

Overstap naar igen Solutions

De overstap naar igen Solutions was een bewuste keuze voor Gregg. “Ik vond het leuk om deel te nemen aan nieuwe trajecten daar. Het voelde vertrouwd en ik had het gevoel dat ik een positief onderdeel zou kunnen zijn om verder te groeien. En dat is ook gebeurd, dus dat is heel fijn,” zegt Gregg tevreden.

Werken bij igen Solutions

Gregg waardeert vooral de positieve werkomgeving bij igen Solutions. “Het is een leuk, jong bedrijf en je merkt de positieve sfeer. Alles wordt als een uitdaging gezien en niet als een probleem, wat een fijne werksfeer geeft. Het biedt ook een stukje vrijheid en verantwoordelijkheid die je zelf kan nemen,” deelt hij.

Trots en klantgerichtheid

Voor Gregg betekent werken bij igen Solutions meer dan alleen een baan. “Ik ben trots dat ik onderdeel ben om iets op te starten en hopelijk mijn steentje bijdraag aan de groei van igen Solutions. Het gevoel dat je mensen tevreden achterlaat nadat je hen hebt geholpen met hun probleem, is waarvoor je het allemaal eigenlijk doet. Dat maakt het werk echt leuk,” zegt hij met een glimlach.

Conclusie

Gregg Hofstede’s verhaal bij igen Solutions is een inspirerend voorbeeld van hoe persoonlijke groei en klanttevredenheid hand in hand gaan. Zijn reis van de supermarkt naar een verantwoordelijke positie binnen een IT-bedrijf laat zien dat met de juiste kansen en ondersteuning, elke carrièrewending mogelijk is. Bij igen Solutions wordt elke uitdaging gezien als een kans en elke medewerker als een waardevolle schakel in het grotere geheel.

Solliciteer op deze vacature


  Solliciteer op deze vacature


   Solliciteer op deze vacature


    Solliciteer op deze vacature


     Voorwaarden Bring A Friend Summer Special

     • De kandidaat die je aandraagt bij igen, moet daarvan op de hoogte zijn;
     • De kandidaat die je aandraagt heeft een afgeronde opleiding (MBO3, MBO4 of HBO) binnen de ICT of technische branche (zoals Elektrotechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde, Middenkader Engineering);
     • De kandidaat die je aandraagt heeft 0,5 tot 5 jaar relevante werkervaring;
     • Voor het aandragen hoef je zelf niet in dienst te zijn bij igen;
     • Deze Summer Special loopt van week 22 tot en met week 35;
     • Voor vragen kan je mailen naar bringafriend@igen.nl.

     Wat zijn de prijzen?

     • Een weekendje weg voor 2 personen naar het o zó mooie Barcelona;
     • Een dag circuit rijden in meerdere supercars;
     • Karten met 5 personen (+ achteraf natuurlijk een lekker drankje).

     Wanneer maak je kans op prijzen?

     • Als jouw kandidaat daadwerkelijk is gestart bij igen en zijn proefmaand (één maand) doorkomt.

     Hoe blijf ik op de hoogte?

     • Een recruiter van igen wordt jouw contactpersoon;
     • Via de mail of Whatsapp word je op de hoogte gehouden van de vorderingen.