ICT BBL traject, iets voor jou?!

Ben je op zoek naar een leer-werk traject in de ICT-sector waarbij je tegelijkertijd werkt en een erkend diploma behaalt? Bij igen bieden we het betaalde mbo niveau 3 ICT BBL traject aan. Dit traject stelt je in staat om 1 á 2 avonden per week online les te volgen en 5 dagen per week betaald werkervaring op te doen bij een erkend IT leerbedrijf.

IT Systems and Devices

Met een afgeronde opleiding in IT Systems and Devices ben jij het aanspreekpunt op het gebied van ICT binnen een bedrijf. Als beheerder richt jij je op het beheer, de beveiliging en het onderhoud van netwerken, computers, printers, tablets en smartphones. Je zorgt ervoor dat alles soepel functioneert en dat alle systemen binnen het bedrijf up-to-date blijven.

De opleiding IT systems and devices leert je effectieve instructies geven aan gebruikers, installatie en beheer van apparaten en netwerken, verbetering van beveiliging en respons op incidenten. Het bereidt je voor op een brede rol in IT-beheer en -beveiliging. Na het voltooien van deze opleiding ben jij in staat om een belangrijke rol te spelen als ICT-contactpersoon binnen een bedrijf, waarbij je verantwoordelijk bent voor het soepel functioneren en de beveiliging van alle systemen.

BBL ICT niveau 4

Wil je je nog verder specialiseren? Dan is het niveau 4 traject perfect voor jou. Dit traject biedt een diepgaande verkenning van complexe IT-systemen en stelt je in staat om vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van ontwerp, implementatie en onderhoud van deze systemen.

Met een niveau 4 diploma ben je volledig klaar om aan de slag te gaan en uitdagende projecten aan te pakken.

Expert IT Systems and Devices salaris

Een vraag die vaak wordt gesteld is: “Wat verdien ik als Expert IT Systems and Devices?” Het salaris van een Expert IT Systems and Devices varieert, afhankelijk van je stage- en/of werkervaring en opleidingsniveau. Als startende IT professional kun je rekenen op een gemiddeld bruto maandsalaris van €2.000. Naarmate je meer ervaring opdoet en je vaardigheden verder ontwikkelt, kan dit salaris oplopen tot wel €3.500 bruto per maand. Een goed vooruitzicht, nietwaar?

Onze ICT BBL opleiding is beschikbaar op niveau 3. Het niveau 3 traject richt zich op het installeren en beheren van IT-systemen en -apparatuur. Je leert de basisprincipes zoals netwerken, hard-, en software-installatie. Met een niveau 3 diploma ben je klaar om te werken als Junior IT Systems and Devices specialist.

ICT BBL opleiding

Ben je klaar om de volgende stap te zetten en je aan te melden voor ons ICT BBL traject? Bekijk de vacature voor alle alle benodigde informatie over het traject, inclusief de inhoud van de opleiding, de duur en de toelatingseisen. Grijp deze kans om een waardevolle combinatie van kennis en praktijkervaring op te doen!

Bij igen begrijpen we dat tijd kostbaar is. Daarom hebben we het traject zo ontworpen dat je flexibiliteit hebt in het volgen van de lessen. Met online lessen kun je de theorie op je eigen tempo bestuderen en je praktische vaardigheden toepassen terwijl je werkt bij een IT leerbedrijf. Daardoor kun je leren en werken op een manier die het beste bij jou past.

BBL ICT vacature

Wil jij een vliegende start maken in de IT? Bij igen bieden wij een uitdagend BBL-traject aan waarin je een MBO-niveau 3 of 4 opleiding volgt én kosteloos je diploma behaalt. Je werkt vijf dagen per week bij gerenommeerde IT-bedrijven en je volgt één á twee avonden per week online les.

Jij speelt een cruciale rol in het faciliteren van de internettoegang, e-mail, telefoon en het interne netwerk voor je collega’s. Je focus ligt voornamelijk op het onderhouden, beheren en beveiligen van kleine tot middelgrote netwerken. Om dit te bereiken, maak je gebruik van diverse protocollen, besturingssystemen en software. Daarnaast blijf je voortdurend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en producten binnen het netwerkgebied. Wij bieden intensieve begeleiding en een unieke kans om jouw IT-carrière te lanceren. Solliciteer nu en bouw mee aan de toekomst van de IT!

Aanmelden

We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar!