Bij igen Solutions draait alles om kansen, groei en het verkennen van nieuwe mogelijkheden. Dit blijkt duidelijk uit het verhaal van Mike Hoefsmit, senior servicedeskmedewerker bij igen Solutions. Mike deelt zijn ervaringen en vertelt hoe hij zich in een jaar tijd heeft ontwikkeld binnen het bedrijf.

Van Monteur naar Senior Servicedeskmedewerker

Mike’s reis bij igen Solutions begon iets meer dan een jaar geleden. “Ik ben via Google bij igen Solutions terechtgekomen. Ik zocht naar IT-traineeships en kwam zo bij hen uit,” vertelt Mike. Zijn achtergrond lag oorspronkelijk in de techniek; hij werkte als monteur voordat hij de overstap naar IT maakte. “Ik wilde een carrièreswitch maken naar de IT. Ik was altijd al een hobby-IT’er en wilde daar mijn baan van maken,” voegt hij eraan toe.

Een snelle groei in een stimulerende omgeving

Binnen een jaar groeide Mike door van junior naar senior servicedeskmedewerker. “Ik doe nu eerstelijns support en ondersteun het team. Ik heb veel klantcontact en los veel cases op of stuur ze door. Daarnaast zet ik nu ook trainingen op voor mijn collega’s,” zegt Mike trots. De mogelijkheid om zo snel door te groeien en verantwoordelijkheid te nemen, benadrukt de ondersteunende werkomgeving bij igen Solutions.

Uitdagingen en voldoening

Wat maakt werken bij igen Solutions zo speciaal voor Mike? “Het bevalt me hier super goed. Er is veel uitdaging en het werk is niet eentonig. Natuurlijk zijn er simpele taken zoals het resetten van wachtwoorden, maar soms heb je hele lastige vraagstukken. Als je die oplost, geeft dat veel voldoening,” vertelt hij. Deze mix van eenvoudige en complexe taken houdt het werk boeiend en zorgt ervoor dat Mike elke dag iets nieuws leert.

Een bedrijf dat groei en ontwikkeling stimuleert

Wat igen Solutions onderscheidt, is de ruimte die medewerkers krijgen om zich te ontwikkelen. “Het is een leuk bedrijf waar je veel kansen en vrijheid hebt om je te ontwikkelen,” zegt Mike. De cultuur van igen Solutions, waar gezelligheid hand in hand gaat met serieus werken, speelt een cruciale rol in de tevredenheid van de medewerkers.

Ondersteuning en carrièreontwikkeling

Een ander belangrijk aspect voor Mike is de ondersteuning die hij ontvangt van zijn fieldmanager. “Ik vind het hebben van fieldmanagers heel fijn. Ik heb goed contact met mijn fieldmanager, die helpt jou echt in je vervolgstappen in je carrière,” legt Mike uit. Deze begeleiding helpt medewerkers niet alleen om hun huidige taken goed uit te voeren, maar ook om hun loopbaan verder vorm te geven.

Naast professionele groei en ondersteuning, waardeert Mike ook de sociale kant van igen Solutions. “Het is supergezellig, maar serieus met het werk. Er worden vaak leuke dingen georganiseerd,” deelt hij enthousiast. Deze balans tussen werk en plezier draagt bij aan een positieve werkomgeving waar medewerkers zich gewaardeerd voelen en gemotiveerd zijn om hun beste beentje voor te zetten.

Conclusie

Mike’s verhaal bij igen Solutions is een inspirerend voorbeeld van hoe een combinatie van kansen, ondersteuning en een stimulerende werkomgeving kan leiden tot snelle groei en voldoening in je werk. Voor degenen die overwegen om hun carrière in de IT te starten of een nieuwe uitdaging zoeken, biedt igen Solutions een ideale omgeving om te groeien en je ambities waar te maken.