Werken, leren, leven.. het één is niet meer los te denken van het ander. Als je bij igen werkt kun je zelf kiezen welke opleidingen, trainingen, webinars etc. je volgt, wanneer je dat doet en op welke manier.

We kennen de vraag vanuit de markt goed en werken samen met de grote opleidingsinstituten om onze kennis up-to-date te houden. Daarnaast hebben we de igen Academy opgericht voor maatwerk en inspiratiesessies. Van jullie leren we ook steeds weer nieuwe manieren om van de laatste technologische ontwikkelingen op de hoogte te blijven, die we dan weer kunnen delen.

Je leert iedere dag, met of zonder opleidingsplan. En als je besluit dat het voor jou een goed moment is om aan een opleidingstraject te beginnen, een training te volgen etc., dan staan wij graag langs de zijlijn met advies, budget en coaching. Alles op jouw verzoek en vanuit jouw motivatie.

igen Academy

Jouw persoonlijke ontwikkeling en loopbaan staan bij igen centraal. Jij bent daarin leidend! Daarom hebben wij de igen Academy opgericht, waarbij we verschillende mogelijkheden aanbieden om je te helpen met je ontwikkeling. Zo bieden we trainingen aan op technisch gebied, maar ook trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling en communicatie. We organiseren regelmatig inspiratiesessies met gastsprekers. Heeft een training of sessie van igen Academy je geïnspireerd en wil je verder gaan voor een officiële certificaat? Dat kan!

Be Smart

Bij igen werken jonge technisch opgeleide mensen met afgeronde HBO/WO opleiding en MBO’ers met HBO werk- en denkniveau. Talentvolle mensen die vanuit passie voor hun vakgebied op hun eigen manier hun kennis en vaardigheden up-to-date houden. Wij bieden alle opleidingsmogelijkheden, maar streven er niet naar om iedereen hetzelfde opleidingstraject te laten volgen: diversiteit is een sleutel tot succes.

De mensen bij igen hebben wel allemaal iets gemeen:

Teamspirit
Prettig in de omgang
Inlevingsvermogen
Zelfvertrouwen

Join Us!