Handig om te weten
Hoorn
MBO,HBO
40 uur per week
2500-3200
Solliciteer direct
Of stuur een app

Werkvoorbereider/Tekenaar

Word jij enthousiast van een veelzijdige rol als Werkvoorbereider/Tekenaar waarin je een cruciale schakel vormt tussen verschillende afdelingen? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

Functieomschrijving

Als Werkvoorbereider/Tekenaar vervul je een cruciale rol als schakel tussen verschillende afdelingen. Je onderhoudt veel contact met alle betrokken partijen en zorgt ervoor dat iedereen juist geïnformeerd is. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt voor de productie, uitwerking en voor de klanten. Je bereidt de productie voor en bewaakt de projectplanning. Bovendien ben je als Werkvoorbereider/Tekenaar verantwoordelijk voor het tekenwerk in Autocad 2D, maak je files voor CNC freesmachines en begeleid je het transport. In deze veelzijdige baan heb je dagelijks te maken met zowel (werktuig)bouwkundige aspecten als elektronische. In deze rol is er de mogelijkheid om door te groeien tot projectleider.

Wat bieden wij jou?

Wij zijn een technisch detacheerder die zich richt op professionals in de techniekbranche. Met ons uitgebreide netwerk bieden we jou een omgeving waar je veel kunt leren en certificaten kunt behalen. Daarnaast bieden wij:

  • Een bruto maandsalaris van €2500 tot €3200
  • Opleidingsmogelijkheden bij het ROVC
  • Een leaseauto of volledige reiskostenvergoeding

Jouw profiel

Je beschikt over een mbo niveau 4 of hbo-diploma in de richting van Bouwkunde of Werktuigbouwkunde en hebt zo’n twee jaar ervaring in het werkveld. Je beheerst de Engelse taal en hebt basiskennis van de Duitse taal. Plannen en organiseren zijn jouw talenten en je kunt goed omgaan met stressvolle situaties. Daarnaast ben je:

  • Goed bekend met Microsoft Office
  • Vertrouwd met ERP-pakketten
  • Ervaring met VGM-veiligheidsplannen
  • In het bezit van je VCA diploma
  • Communicatief sterk en oplossingsgericht

Solliciteren?

Ben jij enthousiast en zou je graag willen solliciteren? Reageer dan nu op de vacature door je CV en motivatiebrief te sturen naar sophie@igen.nl. Voor vragen of meer informatie kun je ook contact opnemen via telefoonnummer 06-49079297. We kijken uit naar jouw reactie!

Deel deze vacature
.
Meer weten? Ik help je graag!

Bel mij
Stuur een e-mail
WhatsApp mij
Automatisch nieuwe vacatures in je e-mail ontvangen?

Job Alert

Handig om te weten
Hoorn
MBO,HBO
40 uur per week
2500-3200
Meer weten? Ik help je graag!
Automatisch nieuwe vacatures in je e-mail ontvangen?

Job Alert