Handig om te weten
Amsterdam
HBO
40 uur per week
2.200-2.850
Solliciteer direct
Of stuur een app

Techniek Recruiter

Picture this….een jonge scale up in de recruitment met een bewezen track record in de IT. igen bouwt momenteel aan een nieuwe tak gericht op de techniek: igen Engineering.  Wij zoeken daarom nieuwe collega’s die de technici van de toekomst kunnen inspireren en overtuigen om aan boord te komen.

En wat krijg jij van ons?

  • Een jaarcontract met een goed salaris;
  • Volledige OV vergoeding of KM vergoeding;
  • Een plek waar je veel recruitmentervaring kan opdoen;
  • Verschillende doorgroeimogelijkheden binnen onze snel groeiende organisatie;
  • De kans om mee te bouwen aan onze scale-up;
  • Wekelijks taart, vrijdagmiddagborrels en regelmatig interessante kennissessies;
  • Werken met de leukste collega’s uit Amsterdam, in een innovatieve werkomgeving met elke dag een verzorgde lunch.

Waarom igen?

Ons kantoor bevindt zich in een bruisende Start-up Community vol Young Professionals. Een eigen bar met lounge en lunchroom waar je collega’s en kandidaten kunt ontmoeten is onderdeel van ons kantoor. Bij igen werken betekent samen bouwen aan iets waar je trots op kan zijn en samen plezier maken. Op werk, maar ook tijdens onze teamuitjes of vrijmibo’s. Zit jij vol energie en wil je meebouwen aan een nieuw bedrijf? Dan is dit jouw kans!

Wie zoeken wij?

Als Recruiter Techniek bij igen ben je verantwoordelijk voor de instroom van nieuw personeel. Nog geen ervaring met recruitment? No worries! Wij zijn er om je alle kneepjes van het vak te leren. Wat wij het allerbelangrijkst vinden is dat jij het leuk vindt om contacten te leggen, mensen te enthousiasmeren en jezelf wilt blijven ontwikkelen. igen zoekt ondernemende mensen omdat wij hopen dat je meegroeit met onze organisatie en je eigen draai wil geven aan je huidige en toekomstige functies.

Alle facetten van het recruitmentproces komen aan bod, denk hierbij aan het schrijven van wervende vacatureteksten, het zoeken op de mediakanalen, de sollicitatiegesprekken en de salarisonderhandelingen. Ook vind je het leuk om mee te denken aan verbeteringen binnen het recruitmentproces en zijn er verschillende projecten waar je een rol in kan spelen.

Wat heb je in huis?

Persoonlijkheid is bij igen een must have. We zoeken iemand die vol energie zit en houdt van een dynamische werkomgeving. Een omgeving waar je iedere dag inspiratie opdoet, nieuwe mensen en kansen tegenkomt. ‘Getting things done’ is je levensmotto en stelt jezelf doelen i.p.v. dat je ze opgelegd krijgt. We zoeken iemand met minimaal een afgeronde HBO opleiding en 0 tot 5 jaar werkervaring.

Tof, dit is DE baan voor mij!

Wil je meer informatie, heb je vragen of ben je overtuigd en wil je solliciteren? Neem contact op met Nadia via +31 6 58755969 of nadia@igen.nl!

Bij igen is iedereen welkom, ongeacht geslacht, gender, identiteit, afkomst, herkomst, seksuele voorkeur, huwelijke staat, leeftijd, lichamelijke beperking en levensbeschouwing. Ons selectie- en aannamebeleid is puur gericht op criteria die relevant zijn voor een goede invulling van de functie.

 

Deel deze vacature
Handig om te weten
Amsterdam
HBO
40 uur per week
2.200-2.850
Meer weten? Ik help je graag!