Handig om te weten
Amsterdam
HBO, WO
40 uur per week
2.400-3.000
Solliciteer direct
Of stuur een app

Fieldmanager

Wat doet een Field Manager bij igen?

igen is in 2017 opgericht omdat wij vinden dat werk leuk moet zijn én een plek waar je jezelf kan ontwikkelen. igen helpt professionals in de IT en Techniek branche ontdekken welke werkzaamheden en organisaties het beste bij hen passen, door middel van verschillende opdrachten bij verschillende bedrijven. Bij ons draait het niet om strakke procedures en gebaande paden, maar om vrijheid voor eigen input om mee te bouwen aan ons bedrijf.

Als Field Manager ben je voor onze professionals ‘in het veld’ het eerste aanspreekpunt. Elke igenner zit anders in elkaar, en iedereen heeft andere dromen en ambities. Jij zorgt ervoor dat de medewerker zich kan blijven ontwikkelen en blijft groeien binnen de organisatie en functie. Je denkt mee over vervolgstappen in de carrières van je medewerkers en stimuleert hen het onderste uit de kan te halen. Daarnaast ben je in gesprek met onze klanten om te kijken hoe igen mens en organisatie kan laten groeien. Je weet wat er speelt bij de klant, en probeert hier pro-actief op in te spelen.

Klinkt goed, maar hoe ziet dat er in de praktijk uit?

Zelf bepaal je je agenda en wat belangrijk is. Jij maakt de juiste inschatting bij beslissingen die impact hebben op de carrière van onze IT professionals, bijvoorbeeld of iemand door zijn proeftijd heen komt, hoe je exitgesprekken voert en hoe je iemand op de juiste wijze kunt belonen. Jouw team van igenners zit verspreid bij onze klanten in het land, met een focus in de randstad regio. Je bent veel op pad om hen regelmatig te zien. Eens in de 4-6 weken zie je hen 1-op-1, bij de klant of op kantoor, om de voortgang te bespreken en bij te sturen waar naar nodig; je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en bewaken van de gehele HR cyclus. Jij bent hun vraagbaak, zij kunnen bij jou terecht voor hun vragen over bijvoorbeeld het halen van certificaten (en het opstellen van een studieplan indien gewenst), maar ook urendeclaraties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van ziekteverzuim en de controle hierop.

Wat vragen we van je?

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Idealiter heb je al enige ervaring in de richting van arbeidsbemiddeling of HR vanuit een stage of werk;
 • De intrinsieke wil om mensen verder te helpen;
 • Commercieel kunnen handelen is een must; we werken niet met targets en KPI’s maar je moet het wel leuk vinden om kansen te zien en hiervoor te gaan;
 • Flexibiliteit: je agenda bepaal je zelf en adhoc werken vind jij leuk;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent veel onderweg naar je team, dus je moet in het bezit zijn van je rijbewijs.

En wat krijg jij van ons?

 • Een jaarcontract met een goed salaris;
 • Een leaseauto die je ook privé mag gebruiken;
 • Een plek waar je veel ervaring kan opdoen;
 • Verschillende doorgroeimogelijkheden binnen onze snel groeiende organisatie;
 • De kans om mee te bouwen aan onze scale-up;
 • Wekelijks taart, vrijdagmiddagborrels en regelmatig interessante kennissessies;
 • Werken met de leukste collega’s uit Amsterdam, in een innovatieve werkomgeving met elke dag een verzorgde lunch.

Contact

Klinkt dit als muziek in de oren? Neem dan contact op met Manon via 06-57380119 of manon@igen.nl.

Bij igen is iedereen welkom, ongeacht geslacht, gender, identiteit, afkomst, herkomst, seksuele voorkeur, huwelijke staat, leeftijd, lichamelijke beperking en levensbeschouwing. Ons selectie- en aannamebeleid is puur gericht op criteria die relevant zijn voor een goede invulling van de functie.

Deel deze vacature
Handig om te weten
Amsterdam
HBO, WO
40 uur per week
2.400-3.000
Meer weten? Ik help je graag!