Skip to main content

Wat is detachering bij igen?

Detachering is een term die steeds vaker opduikt in de wereld van werk en arbeid. Maar wat houdt detachering eigenlijk in, en hoe werkt detachering binnen igen?

Laten we eens dieper ingaan op deze arbeidspraktijk en hoe het verschilt van andere vormen van tewerkstelling. Bij igen geloven we sterk in het bieden van flexibele oplossingen die zowel voor bedrijven als werknemers voordelig zijn. Detachering is een van de manieren waarop we dit realiseren.

Maar wat betekent detachering precies?

Detachering houdt in dat een werknemer door igen wordt uitgezonden naar een ander bedrijf om daar tijdelijk werk te verrichten. Dit kan variëren van enkele weken tot enkele maanden of zelfs jaren, afhankelijk van de behoeften van zowel de werknemer als het ontvangende bedrijf. Tijdens deze periode blijft de werknemer formeel in dienst bij igen, wat verschillende voordelen met zich meebrengt.

De voordelen van detachering

Een van de belangrijkste voordelen van detachering voor werknemers is de mogelijkheid om ervaring op te doen in verschillende werkomgevingen en sectoren. Dit kan waardevol zijn voor hun professionele ontwikkeling en het verbreden van hun vaardigheden en netwerk. Voor bedrijven biedt detachering flexibiliteit in hun personeelsbestand. Ze kunnen snel inspelen op veranderende behoeften zonder langdurige wervingsprocessen te doorlopen. Bovendien kunnen ze profiteren van de expertise en frisse perspectieven die externe werknemers met zich meebrengen.

Bij igen zorgen we ervoor dat zowel de belangen van de werknemer als het ontvangende bedrijf worden behartigd tijdens het detacheringstraject. We streven ernaar de perfecte match te maken tussen werknemer en opdrachtgever, en houden hierbij rekening met vaardigheden, ervaring en persoonlijke voorkeuren.

Persoonlijke ontwikkeling en detachering

Naast het bieden van detachering, streven we bij igen ernaar de persoonlijke ontwikkeling van elke werknemer te stimuleren. Daarom hebben we een team van toegewijde fieldmanagers die veel persoonlijke aandacht bieden aan elke werknemer. Onze fieldmanagers fungeren als een brug tussen de werknemer en de opdrachtgever, waardoor ze de nodige ondersteuning kunnen bieden gedurende het hele detacheringstraject.

Bovendien geloven we bij igen in het belang van voortdurende professionele ontwikkeling. Daarom bieden we onze werknemers de mogelijkheid om kosteloos de benodigde certificaten te behalen om hun droomfunctie te bereiken. Het behalen van certificaten is essentieel om door te groeien in je carrière en je vaardigheden te versterken.

Detachering iets voor jou?

Door detachering te combineren met de persoonlijke aandacht van onze fieldmanagers en de focus te leggen op professionele ontwikkeling, biedt igen een unieke en waardevolle kans voor zowel werknemers als bedrijven. Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten of wil je profiteren van onze flexibele personeelsoplossingen? Laat je gegevens achter en ontdek hoe igen je kan helpen jouw doelen te bereiken.  Solliciteer op deze vacature


   Solliciteer op deze vacature


    Solliciteer op deze vacature


     Solliciteer op deze vacature


      Voorwaarden Bring A Friend Summer Special

      • De kandidaat die je aandraagt bij igen, moet daarvan op de hoogte zijn;
      • De kandidaat die je aandraagt heeft een afgeronde opleiding (MBO3, MBO4 of HBO) binnen de ICT of technische branche (zoals Elektrotechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde, Middenkader Engineering);
      • De kandidaat die je aandraagt heeft 0,5 tot 5 jaar relevante werkervaring;
      • Voor het aandragen hoef je zelf niet in dienst te zijn bij igen;
      • Deze Summer Special loopt van week 22 tot en met week 35;
      • Voor vragen kan je mailen naar bringafriend@igen.nl.

      Wat zijn de prijzen?

      • Een weekendje weg voor 2 personen naar het o zó mooie Barcelona;
      • Een dag circuit rijden in meerdere supercars;
      • Karten met 5 personen (+ achteraf natuurlijk een lekker drankje).

      Wanneer maak je kans op prijzen?

      • Als jouw kandidaat daadwerkelijk is gestart bij igen en zijn proefmaand (één maand) doorkomt.

      Hoe blijf ik op de hoogte?

      • Een recruiter van igen wordt jouw contactpersoon;
      • Via de mail of Whatsapp word je op de hoogte gehouden van de vorderingen.