Bring it on!

igen is altijd op zoek naar nieuwe IT of Techniek collega’s. En jouw hulp is welkom!

Daarom zijn wij blij als jij jouw positieve ervaring met igen deelt binnen jouw netwerk. Draag je een vriend, familielid, kennis of oud-collega aan en komt hij of zij in dienst bij igen? Dan krijg jij een netto beloning van €500 op jouw rekening gestort en neem je deel aan de loterij.

Meld jouw referral aan!

“Als je werk leuk is, dan wil je dat toch met anderen delen?”

Hoe draag ik iemand aan?

Mail de contactgegevens van je referral naar bringiton@igen.nl

Neem contact op met jouw Field Manager of Recruiter

Of klik hier!

Onze tips & tricks

Jacques en Faisel werkten samen in de luchtvaarttechnologie. Faisel heeft via igen destijds een mooie nieuwe uitdaging gevonden. Hij was namelijk toe aan iets anders! Faisal merkte aan Jacques dat ook hij niet meer helemaal op zijn plek zat en heeft Jacques toen bij igen aangedragen. Vanaf dat moment ging het proces eigenlijk heel snel! Jacques heeft verschillende rollen voorbij zien komen en verschillende gesprekken gevoerd en is vervolgens na een voorspoedig traject gestart bij Tata Steel! Jacques heeft het enorm naar zijn zin, heeft al veel mooie stappen gemaakt binnen Tata Steel en is blij dat hij de keuze heeft gemaakt om dankzij Faisel bij igen te starten.

Jacques

Ik werk nu bijna 3 maanden bij igen. Igen is een mooi bedrijf met jonge medewerkers en een leuke werksfeer. Ik draag graag bij aan de groei van igen door mijn grote vriendenkring aan te dragen. Ook help ik mijn vrienden graag aan een leuke baan. Hierdoor groeien en ontwikkelen mijn vrienden zich ook binnen de ICT en werken zij aan een mooie toekomst. Ik vind het belangrijk mijn steentje bij te dragen voor het bedrijf waar ik werk!

Youssef

Bij een bedrijf binnengehaald worden door je eigen schoonbroer! Klinkt misschien niet heel gebruikelijk, maar dat is precies wat mij is overkomen en daar ben ik nog altijd mega blij mee. Dankzij Jens ben ik in contact gekomen met igen en was de keuze snel gemaakt om voor zo een leuk bedrijf te willen starten, waar we allemaal één grote familie zijn!

Kübra

Toen Techniek dringend op zoek was naar versterking, dacht ik gelijk aan Kubra. Natuurlijk is het altijd even goed om na te denken om samen te werken met je schoonzus, ook om eventuele wrijvingen te voorkomen. Maar dit bevalt tot nu toe helemaal prima, als persoon past zij hier top en volgens mij zijn de resultaten ook goed! Ik denk namelijk dat wanneer je iemand aanbrengt, je diegene ook moet vertrouwen, want als zij er met de pet naar zou gooien dan had zij mij ook voor schut gezet. Gelukkig is dit allemaal niet het geval en doet zij het uitstekend. Hopelijk op nog veel meer successen!

Jens

Doe mee met de prijzenpot!

We verloten het hele jaar toffe prijzen! Heb jij iemand aangedragen en komt diegene bij igen in dienst? Dan doe jij mee met de loterij van het kwartaal waarin jouw referral start bij igen.

Gewonnen? Dan nemen wij contact met jou op!

Meld jouw referral aan!

Maak elke kwartaal kans op prijzen!

Op dit moment maak je kans op…

Een Playstation 5 én drie spellen naar keuze!

Lees hier de spelregels!

De voorwaarden