Condities en voorwaarden Bring-IT-on-actie igen

 1. De bring IT on actie loopt van 1 januari 2023 tot en met 31 december 2024.
 2. Je mag dezelfde persoon niet meer dan één keer aandragen. Is de kandidaat ook al door iemand anders aangedragen, dan ontvangt alleen de persoon die als eerste de gegevens van de kandidaat heeft doorgestuurd de bonus.
 3. Er is geen limiet aan deelname aan de bring IT on actie. Je mag zoveel (unieke; nog niet bij ons bekende) kandidaten aandragen als je wilt.
 4. De bring IT on actie is alleen geldig voor extern personeel van igen, alumni van igen en voor het aandragen van technisch personeel. Intern personeel is uitgesloten van de actie.
 5. Ben je niet werkzaam (geweest) bij igen? Dan ontvang je een netto bonus van €250 en doe je niet mee aan de maandloterij.
 6. Bij indiensttreding van jouw aangedragen kandidaat ontvang je een netto bonus van €500. Bij indiensttreding van een aangedragen kandidaat die gaat deelnemen aan het IT Traineeship ontvang je een netto bonus van €250.
 7. Bij indiensttreding van de kandidaat doe je automatisch mee aan de maandloterij van de desbetreffende maand. De maandprijs staat vast en kan niet worden ingewisseld voor geld. De maandwinnaar wordt door igen bekend gemaakt op de eerste werkdag van de volgende maand.
 8. Kandidaten die voor 1 januari 2023 zijn aangedragen zijn uitgesloten van de bring IT on actie.
 9. Recruitment bepaald of een kandidaat geschikt is voor igen.
 10. Je bent uitgesloten van deze actie als jouw aangedragen kandidaat een korte migratie gaat doen.
 11. Je draagt een kandidaat aan via het aanmeldformulier op de bring IT on actiepagina, via bringiton@igen.nl of via je Field Manager/Recruiter.

Heb je verder nog vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar bringiton@igen.nl.