Handig om te weten
Amsterdam
MBO
40 uur per week
2.500-3.500
Solliciteer direct
Of stuur een app

Monteur Machinebouw

Als Monteur Machinebouw opereer je dagelijks in jouw eigen regio, waarbij je aan diverse machines en projecten werkt voor verschillende klanten. Je voert gevarieerde montageprojecten uit, van geavanceerde technologie tot complexe speciale machinebouw. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het bekabelen, installeren en testen van machines. In teamverband werk je aan complete productielijnen en grote projecten, terwijl je zelfstandig kleinere klussen aanpakt. Je waarborgt dat alle machines voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en worden opgeleverd volgens planning.

Wat bieden wij?
Als technisch detacheerder met een uitgebreid netwerk plaatsen we je bij een van de grootste retailers van Nederland. Je krijgt volop leerkansen en kunt certificaten behalen. We bieden ook:

  • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris tussen €2.500 en €3.500, afhankelijk van je ervaring en opleiding;
  • Ruime opleidingsmogelijkheden om je professioneel te ontwikkelen en certificaten te behalen;
  • Keuze uit een leaseauto, NS Business Card voor onbeperkt reizen, of een vergoeding van €0,21 per kilometer;
  • Persoonlijk ontwikkelplan om jouw groei te ondersteunen en je carrière te stimuleren;
  • Een toegewijde fieldmanager die je begeleidt en ondersteunt bij jouw loopbaanontwikkeling.
  • De zekerheid van een contract bij igen, met de flexibiliteit die daarbij hoort.

Jouw profiel

  • Een afgeronde mbo niveau 3 of 4 opleiding in Mechatronica, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek, waardoor je beschikt over een solide technische basis;
  • Bij voorkeur heb je enige ervaring opgedaan in de technische branche, wat je in staat stelt om snel in te werken en zelfstandig aan de slag te gaan;
  • Zeer klantgericht, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent altijd bereid om extra inspanningen te leveren om aan de verwachtingen van klanten te voldoen;
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs, waardoor je flexibel kunt reizen en op locatie kunt werken;
  • Als teamspeler ben je gemakkelijk in de omgang en werk je graag samen met anderen om doelen te bereiken en projecten succesvol af te ronden.

Wie zijn wij?

Wij zijn dé specialist in technische detachering, met een breed netwerk in diverse sectoren zoals installatietechniek, industrie, bouw, infratechniek en civiele techniek. Bij ons vind je een omgeving waarin je continu kunt blijven groeien. igen biedt vakgerichte cursussen aan waarmee je je CV kunt verrijken met relevante technische certificaten.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over deze uitdagende functie? Aarzel dan niet en reageer direct op deze vacature door een e-mail te sturen naar sophie@igen.nl of bel naar 06-49079297 om meer informatie te krijgen en je interesse kenbaar te maken.

Pas je niet exact binnen het profiel, maar ben je wel geïnteresseerd? Neem vooral contact met ons op, dan kijken we samen wat wij voor jou kunnen betekenen!

Deel deze vacature
.
Meer weten? Ik help je graag!

Bel mij
Stuur een e-mail
WhatsApp mij
Automatisch nieuwe vacatures in je e-mail ontvangen?

Job Alert

Handig om te weten
Amsterdam
MBO
40 uur per week
2.500-3.500
Meer weten? Ik help je graag!
Automatisch nieuwe vacatures in je e-mail ontvangen?

Job Alert