Handig om te weten
Of stuur een app

Support Engineer

Introductie

Get ready! In de regio Veldhoven zijn wij op zoek naar leuke enthousiaste Support Engineers. In deze rol bied je ondersteuning aan gebruikers binnen een End-User Servicedesk. Naast standaard werkzaamheden voer je beheerwerkzaamheden en monitoring uit. Ook bewaak je processen met betrekking tot deze ondersteuning, neem je deel aan projecten en je signaleert verbeterpunten. Daarnaast voer je werkinstructies en standaard changes uit en je zorgt voor probleemanalyses om veelvuldige problemen te voorkomen. Het betreft de uitvoerende, analytische en administratieve taken in het beheer van computers, randapparatuur, software en gegevens. Beschik jij over: Een afgeronde MBO ICT niveau 3 of 4 diploma en HBO werk- & denkniveau; Relevante werk- of stage ervaring; Ervaring met ITIL processen, Windows 10, Office 365 en Active Directory, kennis van Blackberry, remote overname tools, iOS 101 (iPad en iPhones) Support Essential; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; Flexibiliteit bij geplande en ongeplande inzet (standaard werkzaamheden tussen 07:00 – 18:00 en inzetbaarheid in ploegendiensten 24x7x52); Teamspirit, inleveringsvermogen, zelfvertrouwen, proactief, dienstverlenend; Een rijbewijs B; Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Organisatie

Bij igen werken jonge technisch opgeleide mensen met afgeronde HBO/WO opleiding en MBO’ers met HBO werk- en denkniveau. Talentvolle mensen die vanuit passie voor hun vakgebied op hun eigen manier hun kennis en vaardigheden up-to-date houden. Wij bieden alle opleidingsmogelijkheden, maar streven er niet naar om iedereen hetzelfde opleidingstraject te laten volgen: diversiteit is een sleutel tot succes. De mensen bij igen hebben wel allemaal iets gemeen: teamspirit, prettig in de omgang, inlevingsvermogen en zelfvertrouwen. Werken, leren, leven… het één is niet meer los te denken van het ander. Als je bij igen werkt krijg je uitstekende arbeidsvoorwaarden + reiskosten vergoeding of een lease auto en kun je zelf kiezen welke opleidingen, trainingen, webinars etc. je volgt, wanneer je dat doet en op welke manier. We kennen de vraag vanuit de markt goed en hebben een gigantisch netwerk met altijd de juiste ‘workplace’ voor jou op dat moment. Daarnaast werkt igen samen met de grote opleidingsinstituten om onze kennis up-to-date te houden. Van jullie leren we ook steeds weer nieuwe manieren om van de laatste technologische ontwikkelingen op de hoogte te blijven, die we dan weer kunnen delen. Je leert iedere dag, met of zonder opleidingsplan. En als je besluit dat het voor jou een goed moment is om aan een opleidingstraject te beginnen, een training te volgen etc., dan staan wij graag aan jouw zijde met advies, budget en coaching. Alles op jouw verzoek en vanuit jouw motivatie.

Sollicitatie

Interesse? Bel dan met Nicole Spelt via het nummer 06-51734196. Voldoe je niet helemaal aan de functie eisen, stuur dan je CV aan info@igen.nl om te kijken wat we dan wel voor je kunnen betekenen. Wij geloven in passie voor je vak en doorzettingsvermogen.
Deel deze vacature
.
Meer weten? Ik help je graag!

Bel mij
Stuur een e-mail
WhatsApp mij
Automatisch nieuwe vacatures in je e-mail ontvangen?

Job Alert

Handig om te weten
Meer weten? Ik help je graag!
Automatisch nieuwe vacatures in je e-mail ontvangen?

Job Alert