Handig om te weten
Amsterdam
HBO
40 uur per week
2.400 - 3.000
Solliciteer direct
Of stuur een app

IT Recruiter

Bij igen zorgen we ervoor dat professionals de eerste, tweede en derde stap maken in hun carrière. Dat doen we met de juiste begeleiding en binnen een groot netwerk van organisaties. We kennen de markt als geen ander en schakelen razendsnel. Wij zoeken iemand die het leuk vindt om met professionals te schakelen en de ‘igen Community’ uit te bouwen op een vlotte en laagdrempelige manier. Onderscheidend vermogen en persoonlijkheid zijn hierin absolute sleutelwoorden.

Jouw rol als IT Recruiter bij igen:

Word IT recruiter bij igen en maak deel uit van een enthousiast team! Geen ervaring in recruitment? Geen probleem! Wij zullen je alle geheimen van het vak leren. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om contact te leggen, mensen te inspireren en jezelf voortdurend te ontwikkelen.

Bij igen ga je elke dag op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. We laten je niet de hele dag LinkedIn doorzoeken, dat zou saai zijn. We gebruiken verschillende mediakanalen en je krijgt zelfs de kans om evenementen bij te wonen en daar nieuwe talenten te ontdekken. Zodra je in gesprek bent met potentiële IT-collega’s, is het jouw taak om hun ambities en behoeften te begrijpen. Jij kent deze IT-professionals het beste, dus je werkt nauw samen met ons sales team om ervoor te zorgen dat ze een nieuwe stap in hun carrière kunnen zetten, of het nu hun eerste, tweede of derde is. En als jullie allebei enthousiast zijn, ga je aan de slag met het opstellen van het perfecte cv, stel je hen voor aan onze klant en verzorg je zelfs een sollicitatietraining.

Bij ons krijg je de kans om alle aspecten van het recruitmentproces te ervaren. Van het schrijven van aantrekkelijke vacatureteksten tot het zoeken op verschillende mediakanalen, van het voeren van sollicitatiegesprekken tot het onderhandelen over salarissen. Maar dat is nog niet alles! We waarderen jouw inbreng bij het verbeteren van ons recruitmentproces en er zijn diverse projecten waarin je een belangrijke rol kunt spelen.

Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? Solliciteer direct!

Dit vragen wij van jou:

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Commercieel kunnen handelen is een pré; we werken niet met targets en KPI’s, maar je moet het wél leuk vinden om kansen te zien en hiervoor te gaan;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Een berg energie, humor en hard werken.

En wat krijg jij van ons?

 • Een jaarcontract met een goed bruto maandsalaris (€2.400+);
 • Volledige OV vergoeding of een km vergoeding;
 • Een plek waar je veel recruitmentervaring kan opdoen;
 • Verschillende doorgroeimogelijkheden binnen onze snel groeiende organisatie;
 • De kans om mee te bouwen aan onze scale-up;
 • Wekelijks taart, vrijdagmiddagborrels en regelmatig interessante kennissessies;
 • Werken met de leukste collega’s in Amsterdam, in een innovatieve werkomgeving met elke dag een verzorgde lunch.

Werken bij igen

igen is een scale-up voor en door professionals. In 2017 opgericht omdat wij vinden dat werk leuk moet zijn én een plek waar je jezelf kan ontwikkelen. Je bent afgestudeerd, en nu? igen helpt professionals in de IT en Techniek branche ontdekken welke werkzaamheden en organisaties het beste bij hen passen, door middel van verschillende opdrachten bij verschillende bedrijven. Bij ons draait het niet om strakke procedures en gebaande paden, maar om vrijheid voor eigen input om mee te bouwen aan ons bedrijf.

Enthousiast geworden?

Wil je meer informatie, heb je vragen of ben je overtuigd en wil je solliciteren? Neem contact op met Manon via 06-57380119 of manon@igen.nl.

Bij igen is iedereen welkom, ongeacht geslacht, gender, identiteit, afkomst, herkomst, seksuele voorkeur, huwelijke staat, leeftijd, lichamelijke beperking en levensbeschouwing. Ons selectie- en aannamebeleid is puur gericht op criteria die relevant zijn voor een goede invulling van de functie.

Deel deze vacature
Handig om te weten
Amsterdam
HBO
40 uur per week
2.400 - 3.000
Meer weten? Ik help je graag!