Handig om te weten
Amsterdam
HBO
40 uur per week
2.500-3.000
Solliciteer direct
Of stuur een app

Senior IT Recruiter

Bij igen zorgen we ervoor dat professionals de eerste, tweede en derde stap maken in hun carrière. Dat doen we met de juiste begeleiding en binnen een groot netwerk van organisaties. We kennen de markt als geen ander en schakelen razendsnel. Wij zoeken iemand die het leuk vindt om met professionals te schakelen en de ‘igen Community’ uit te bouwen op een vlotte en laagdrempelige manier. Onderscheidend vermogen en persoonlijkheid zijn hierin absolute sleutelwoorden.

Jouw rol als Senior IT Recruiter bij igen:

Je gaat aan de slag in het New Business team en werkt nauw samen met sales en accountmanagement. Je richt je voornamelijk op senior IT-professionals en werkt samen met het team om op maat gemaakte oplossingen te bieden en kandidaten te plaatsen bij nieuwe klanten van igen.

Je dagelijkse werk omvat het proactief zoeken naar nieuw talent om ons team te versterken. We benutten diverse mediakanalen en bieden je de kans om evenementen bij te wonen om veelbelovende IT-professionals te ontdekken. Zodra je in gesprek bent met potentiële IT-collega’s, wordt het jouw taak om hun doelen en wensen te begrijpen. Als specialist op dit gebied, werk je nauw samen met ons sales team om ervoor te zorgen dat ze de volgende stap in hun carrière kunnen zetten, ongeacht of het hun eerste, tweede of derde stap is. Als er wederzijdse interesse is, ben jij degene die het ideale cv opstelt, hen introduceert bij onze klant en zelfs sollicitatietraining biedt.

Bij ons krijg je de kans om elk aspect van het recruitmentproces te verkennen, van het opstellen van aantrekkelijke vacatureteksten tot actief zoeken via verschillende mediakanalen, van het voeren van sollicitatiegesprekken tot het onderhandelen over salarissen. En dat is nog niet alles! We waarderen jouw bijdrage aan het optimaliseren van ons recruitmentproces en bieden diverse projecten waarin je een cruciale rol kunt spelen.

Dit vragen wij van jou:

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Minimaal 1-2 jaar recruitment ervaring, bij voorkeur binnen de IT als recruiter of IT’er;
 • Commercieel kunnen handelen is een pré; we werken niet met targets en KPI’s, maar je moet het wél leuk vinden om kansen te zien en hiervoor te gaan;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Een berg energie, humor en hard werken.

Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? Solliciteer direct!

En wat krijg jij van ons?

 • Een jaarcontract met een goed bruto maandsalaris (€2.500-€3.000);
 • Volledige OV vergoeding of een km vergoeding;
 • Een plek waar je veel recruitmentervaring kan opdoen;
 • Verschillende doorgroeimogelijkheden binnen onze snel groeiende organisatie;
 • De kans om mee te bouwen aan onze scale-up;
 • Wekelijks taart, vrijdagmiddagborrels en regelmatig interessante kennissessies;
 • Werken met de leukste collega’s in Amsterdam, in een innovatieve werkomgeving met elke dag een verzorgde lunch.

Werken bij igen

igen is een organisatie voor en door professionals. Bij ons draait het niet om regels, procedures en strakke functie omschrijvingen, maar om inspiratie, doorzettingsvermogen en team effort. Samen meer bereiken, vanuit je eigen kracht. Altijd jezelf zijn. Geen stropdas, maar sneakers. Work hard and have fun. Geen stropdas, maar sneakers, dat is igen.

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct voor de rol als New Business Recruiter of neem contact op met Manon via 06-57380119 of manon@igen.nl.

Bij igen is iedereen welkom, ongeacht geslacht, gender, identiteit, afkomst, herkomst, seksuele voorkeur, huwelijke staat, leeftijd, lichamelijke beperking en levensbeschouwing. Ons selectie- en aannamebeleid is puur gericht op criteria die relevant zijn voor een goede invulling van de functie.

Deel deze vacature
Handig om te weten
Amsterdam
HBO
40 uur per week
2.500-3.000
Meer weten? Ik help je graag!