Handig om te weten
Zaandam
MBO
Fulltime
In overleg
Of stuur een app

Testvacature website 2

Introductie

Ben jij een expert in klant- en servicebeleving en haal jij je energie uit het bieden van de juiste oplossing? Dan is igen op zoek naar jou!

Organisatie

Werken, leren, leven.. het één is niet meer los te denken van het ander. Als je bij igen werkt krijg je uitstekende arbeidsvoorwaarden + reiskosten vergoeding of een lease auto en kun je zelf kiezen welke opleidingen, trainingen, webinars etc. je volgt, wanneer je dat doet en op welke manier. We kennen de vraag vanuit de markt goed en hebben een gigantisch netwerk met altijd de juiste ‘workplace’ voor jou op dat moment. Daarnaast werkt igen samen met de grote opleidingsinstituten om onze kennis up-to-date te houden. Van jullie leren we ook steeds weer nieuwe manieren om van de laatste technologische ontwikkelingen op de hoogte te blijven, die we dan weer kunnen delen. Je leert iedere dag, met of zonder opleidingsplan. En als je besluit dat het voor jou een goed moment is om aan een opleidingstraject te beginnen of een training te volgen, dan staan wij graag aan jouw zijde met advies, budget en coaching. Alles op jouw verzoek en vanuit jouw motivatie. Bij igen werken jonge technisch opgeleide mensen met afgeronde HBO/WO opleiding en MBO’ers met HBO werk- en denkniveau. Talentvolle mensen die vanuit passie voor hun vakgebied op hun eigen manier hun kennis en vaardigheden up-to-date houden. Wij bieden alle opleidingsmogelijkheden, maar streven er niet naar om iedereen hetzelfde opleidingstraject te laten volgen: diversiteit is een sleutel tot succes. De mensen bij igen hebben wel allemaal iets gemeen: teamspirit, prettig in de omgang, inlevingsvermogen en zelfvertrouwen.

Functie

Voor een grote opdrachtgever opererend in de industrie is igen op zoek naar een servicedesk medewerker. Je gaat fungeren als het eerste aanspreekpunt voor ICT vragen die telefonisch binnenkomen. Je gaat werken op de afdeling servicedesk, waar je voldoende informatie verzamelt om een aanvraag, verzoek of klacht in behandeling te kunnen nemen en waar mogelijk zelfstandig op te lossen. Kom je er niet uit, zet je de call door naar de juiste oplosgroep. Naast telefonische ondersteuning, verzorg ook je ook de afhandeling van vragen en verzoeken via e-mail. Uiteraard log je alles netjes en is je administratie perfect op orde. Je kunt hier je communicatieve vaardigheden optimaal trainen en je wordt technisch uitgedaagd. Beschik jij over: Afgeronde MBO ICT diploma en HBO werk- & denkniveau; Relevante werk- of stage ervaring; Ervaring met ITIL processen, Windows 7 & 10, Office 365 en Active Directory is een grote pre; Teamspirit, inlevingsvermogen en zelfvertrouwen.

Aanbod

3.000 – 3.500

Inlichtingen

naam functie telnr

Sollicitatie

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem z.s.m. contact met ons op via 020 – 2261355 of stuur een e-mail aan info@igen.nl.
Deel deze vacature
.
Meer weten? Ik help je graag!

Bel mij
Stuur een e-mail
WhatsApp mij
Automatisch nieuwe vacatures in je e-mail ontvangen?

Job Alert

Handig om te weten
Zaandam
MBO
Fulltime
In overleg
Meer weten? Ik help je graag!
Automatisch nieuwe vacatures in je e-mail ontvangen?

Job Alert