Dynamisch netwerk

De kracht van igen zit in het ontmoeten en blijven volgen van de Digital Generation. Vanuit onze aanwezigheid op MBO’s, hogescholen, universiteiten en op de arbeidsmarkt bouwen we non-stop aan een dynamisch talent-netwerk.

Talent kent talent

Campus Teams van Talent Scouts zorgen er voor dat wij weten waar aanstormend ICT talent zich bevindt en brengt ons al voor hun afstuderen in contact met deze Digital Natives. Ons Referral Programma zorgt daarnaast voor een constante instroom van nieuwe mensen: talent kent talent. Onze ambassadeurs bevinden zich in besloten netwerken, dit geeft ons een uitzonderlijke positie in de ‘War for Talent’.

Innovatie en visie

Door innovatieve recruitmentmethodes, ons eigen online recruitment platform en multi-channel strategie is igen een specialist in talentwerving anno nu. Onze kijk op talentontwikkeling en onze visie op de nieuwe relatie tussen mens en werk maakt van ons ook een speler waar onze klanten op vertrouwen bij het inzetten en begeleiden van de native internet-generatie.

Voor veel bedrijven is de digital generation nog steeds ongrijpbaar. Bij igen zijn we gespecialiseerd in het werven, inzetten en begeleiden van deze native internet-generatie. Wij weten waar we talentvolle jonge ICT’ers kunnen ontmoeten en motiveren en zorgen voor optimale prestaties bij onze opdrachtgevers.