Systeembeheerder vacatures

Zoek je uitdagende systeembeheerder vacatures? Stop dan met zoeken, want zijn zijn altijd op zoek naar goede systeembeheerders! Je kunt zelf bij onze vacatures zoeken naar een passende vacature. Wil je jezelf tijd besparen, dan kun je ook je CV achterlaten. Wij zoeken dan een passende systeembeheer vacature voor jou.

Laat je CV achter en wij bellen jou!

Bekijk direct onze systeembeheer vacatures


Bekijk alle systeembeheer vacatures

Bekijk alle systeembeheer vacatures

Zoek jij uitdagende systeembeheerder vacatures?

Solliciteer direct

Wat doet een Systeembeheerder?

Een systeembeheerder (ook wel system administrator) is een ICT-specialist die verantwoordelijk is voor het dagelijks beheer en het onderhoud van de ICT-omgeving binnen een organisatie. Systeembeheerders dragen de verantwoordelijkheid voor het correct functioneren van computersystemen en netwerken binnen een organisatie. In deze functie ben je samen met je team verantwoordelijk voor onderhoud, innovatie en beheer van de bestaande infrastructuur. Je houdt je bezig met het installeren, testen, beheren, onderhouden en bewaken van het netwerk, servers, software en randapparatuur. Het analyseren van complexe incidenten, alsmede het oplossen ervan behoort tot jouw taken. Als ervaren professional herken je veel voorkomende problemen en je ziet het als een uitdaging om te zoeken naar de juiste oplossing. Naast proactief beheer wordt er van je verwacht dat je actief gaat participeren in projecten ter verbetering van de bestaande infrastructuur. Denk hierbij aan het ontwerpen, migreren en virtualiseren van diverse oplossingen binnen de ICT-omgeving.

Wat zijn de functie-eisen voor een Systeembeheerder?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als systeembeheerder;
  • Ruime kennis en ervaring met Windows Server 2016 / 2012, MS Exchange 2016 / 2013, Office 365, Azure, SCCM en AD;
  • Kennis en ervaring met Citrix, VMware en/of Hyper-V en storage systemen;
  • Goed in het vertalen van wensen naar technische oplossingen;
  • Voldoende kennis van ITIL processen;
  • Een teamplayer met communicatieve- en sociale vaardigheden en een klantgerichte aanpak
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat verdient een Systeembeheerder?

Het salaris van een systeembeheerder verschilt nogal eens. En hangt mede af van je leeftijd, ervaring, opleidingsniveau, certificering, het bedrijf waar je werkt en de kennis die je hebt. Een junior systeembeheerder verdient rond de 2.500 euro bruto. Terwijl een medior systeembeheerder met 5 jaar ervaring tussen de 2.500 – 3.500 euro kan verdienen. Als je je daarna nog meer ontwikkelt als senior systeembeheerder, dan kan het salaris gemakkelijk oplopen naar 4.000+ euro. Voor een onafhankelijke indicatie van het salaris dan kun je kijken op deze site: loonwijzer.

Solliciteer op een systeembeheerder vacature

    systeembeheerder vacature