Onze dienstverlening

Wij zijn dé detacheringsorganisatie voor Digital Natives, de workforce van de toekomst! Gemotiveerde, talentvolle IT’ers en technici die beheer en ondersteuning van (werkplek)automatisering uitvoeren. Als white-label partner werkt igen samen met overheidsorganisaties, ISP/telecombedrijven en IT dienstverleners. Onze organisatie heeft jarenlange ervaring met technische servicedesks en (werkplek)automatisering. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van sourcing en staffing oplossingen, waaronder Seatplanning.

Neem contact op

Onze dienstverlening kent meerdere vormen:

Detachering

Snel en gemakkelijk kwalitatief goede Professionals toevoegen aan een team, voor tijdelijke of langdurige versterking. Als Opdrachtgever betaalt u alleen voor gewerkte uren, u geniet van maximale flexibiliteit en bent vrijgesteld van werkgeversrisico’s. De perfecte oplossing voor extra capaciteit, waarbij wij van recruitment tot aan begeleiding kunnen ontzorgen op ieder gewenst niveau.

Projecten

Wij zijn gespecialiseerd in het snel op- en afschalen van geschoolde Professionals voor diverse projecten, zoals grootschalige migraties. Van het aanvullen van een bestaand team tot het formeren van een volledig team inclusief het maken van de planning en verzorgen van de coördinatie: wij passen onze dienstverlening aan op basis van uw wensen.

Seat-planning

Om een optimale bezetting van uw servicedesk te realiseren biedt igen een Workforce Management oplossing aan genaamd ‘Seatplanning’. Seatplanning is een bewezen manier om continuïteit van personeel te garanderen, bij ziekte, verlof, onverwachte piekdrukte of uitstroom. De flexibele personeelsplanning wordt gebaseerd op historische gegevens en geplande changes en kan op ieder moment worden opgeschaald met ingewerkte medewerkers. We zijn gewend om onze dienstverlening, indien gewenst, onder regie en uit naam van de klant uit te voeren. Door onze ervaring met Seatplanning zijn wij in staat onze klanten goed te begeleiden. Zo bereiken onze klanten in een korte tijd blijvende verbeteringen in de naleving van SLA’ s, een verhoging van KPI resultaten en een verhoging van de klanttevredenheid tegen lagere kosten.

Deta-vast

Deta-vast heeft als doel desbetreffende medewerker vast in dienst te nemen. Na een bepaalde periode detachering kunt u de medewerker kosteloos in dienst nemen. U bent er dan van verzekerd dat deze medewerker een toegevoegde waarde is voor uw team en de medewerker heeft een goed beeld van de organisatie kunnen krijgen. Gedurende de detavast periode geniet u van alle voordelen van detachering zonder bijkomende kosten. Wij merken dat deze manier van werken zorgt voor langdurig succes en hoge wervingskosten voorkomt.

Neem vrijblijvend contact op

Ik wil graag vrijblijvend een brochure ontvangen over jullie dienstverlening.
Ga akkoord met de privacy policy om het formulier te kunnen versturen.

Onze mensen worden o.a. ingezet bij: