Onze dienstverlening

Wij zijn dé detacheringsorganisatie voor gemotiveerde, talentvolle IT en techniek professionals die zorgen voor service, onderhoud, ontwerp en beheer. Young Professionals en ervaren Professionals. Door innovatieve en persoonlijke recruitmentmethodes, ons eigen online recruitment platform en multi-channel strategie is igen een specialist in talentwerving anno nu. Gedreven en ambitieuze professionals met oog op de toekomst.

Neem contact op

Onze dienstverlening kent meerdere vormen:

Detachering

Snel en gemakkelijk kwalitatief goede Professionals toevoegen aan een team, voor tijdelijke of langdurige versterking. Als Opdrachtgever betaalt u alleen voor gewerkte uren, u geniet van maximale flexibiliteit en bent vrijgesteld van werkgeversrisico’s. De perfecte oplossing voor extra capaciteit, waarbij wij van recruitment tot aan begeleiding kunnen ontzorgen op ieder gewenst niveau.

Projecten

Wij zijn gespecialiseerd in het snel op- en afschalen van geschoolde Professionals voor diverse projecten, zoals grootschalige migraties. Van het aanvullen van een bestaand team tot het formeren van een volledig team inclusief het maken van de planning en verzorgen van de coördinatie: wij passen onze dienstverlening aan op basis van uw wensen.

Seat-planning

Om een optimale bezetting van uw afdeling te realiseren biedt igen een Workforce Management oplossing: ‘Seatplanning’. Seatplanning is een bewezen manier om continuïteit van personeel te garanderen, bij ziekte, verlof, onverwachte piekdrukte of uitstroom. De flexibele personeelsplanning wordt gebaseerd op historische gegevens en geplande changes en kan op ieder moment worden opgeschaald met ingewerkte medewerkers. We zijn gewend om onze dienstverlening, indien gewenst, onder regie en uit naam van de klant uit te voeren. Zo bereiken onze klanten in een korte tijd blijvende verbeteringen in de naleving van SLA’ s, een verhoging van KPI resultaten en een verhoging van de klanttevredenheid tegen lagere kosten.

Deta-vast

Deta-vast heeft als doel desbetreffende medewerker vast in dienst te nemen. Na een bepaalde periode detachering kunt u de medewerker kosteloos in dienst nemen. U bent er dan van verzekerd dat deze medewerker een toegevoegde waarde is voor uw team en de medewerker heeft een goed beeld van de organisatie kunnen krijgen. Gedurende de detavast periode geniet u van alle voordelen van detachering zonder bijkomende kosten. Wij merken dat deze manier van werken zorgt voor langdurig succes en hoge wervingskosten voorkomt.

Neem vrijblijvend contact op:

    Ik wil graag vrijblijvend een brochure ontvangen over jullie dienstverlening.

    Onze mensen worden o.a. ingezet bij: