Recruitment Consultant

Direct solliciteren?

Recruitment Consultant

De functie

Als recruitment consultant bij igen ben je verantwoordelijk voor het selectieproces van onze IT-professionals. Nog geen ervaring met recruitment? No worries! Wij zijn er om je alle kneepjes van het vak te leren. Wat wij het allerbelangrijkst vinden is dat jij het leuk vindt om contacten te leggen, mensen te enthousiasmeren en jezelf wil blijven ontwikkelen.

Alle facetten van het recruitmentproces komen aan bod. Denk hierbij aan het schrijven van wervende vacatureteksten, het zoeken op de mediakanalen, de sollicitatiegesprekken en de salarisonderhandelingen.

Ook vind je het leuk om mee te denken aan verbeteringen binnen het recruitmentproces en zijn er verschillende projecten waar je een rol in kan spelen. Omdat we nog een jonge organisatie zijn, zijn er nog een hoop evenementen die voor ons wellicht interessant zijn en waar we aan kunnen deelnemen. Heb je ideeën? Kom maar op!

27
Gemiddelde leeftijd op kantoor
22
Collega's
25
Geslaagde events
7
borrels

Een dag bij igen

Je zoekt elke dag naar nieuw talent om ons igen team te versterken. Hoe we dit doen? Door middel van het zoeken (searchen) op verschillende mediakanalen (Nee, je hoeft echt niet de hele dag te searchen op LinkedIn. Dat vinden wij ook saai ?) en bij het bezoeken van events, vind jij die nieuwe talenten. Eenmaal in gesprek met de potentiële IT-collega is het aan jou de taak om een beeld van iemand te krijgen. Wat zijn zijn/haar ambities en behoeften? Omdat jij deze IT professional nu het beste kent, schakel jij met onze sales afdeling om ervoor te zorgen dat hij/zij een mooie eerste, tweede of derde stap in zijn of haar carrière zet. Wanneer jullie beiden enthousiast zijn, ga je aan de slag met het cv, stel je hem/haar voor bij onze klant en verzorg je een sollicitatietraining. Vanuit hier krijgt hij/zij zijn eigen field manager toegewezen voor de begeleiding en coaching.

Ok, de harde eisen dan. Wat vragen we van jou?

Commercieel kunnen handelen is een pré; we werken niet met targets en KPI’s, maar je moet het wél leuk vinden om kansen te zien en hiervoor te gaan.

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Een berg energie, humor en hard werken.

HBO werk- en denkniveau.

En wat krijg jij van ons?

Een jaarcontract met een marktconform salaris.

Volledige OV vergoeding of km vergoeding.

Doorgroeimogelijkheden richting team lead, accountmanagement of wil je toch meer die coachende kant van fieldmanagement op? Kan!

De kans om mee te bouwen aan onze start-up.

Wekelijks taart, vrijdagmiddagborrels en regelmatig interessante kennissessies.

Werken met de leukste collega’s uit Amsterdam, in een innovatieve werkomgeving met elke dag verzorgde lunch.

Neem contact op

We horen graag van je!