fbpx

Migratiemedewerker / Floorwalker – Eindhoven

Introductie

Ben je een harde werker, steek je graag je handen uit de mouwen en vind je het leuk om gezamenlijk met je team een groot aantal werkplekken te vervangen? Dan is de vacature van migratiemedewerker zeker iets voor jou!

Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij doorlopend op zoek naar goede migratiemedewerkers / floorwalkers. Als migratiemedewerker zal jij voor onze opdrachtgever bestaande apparatuur gaan loskoppelen en vervangen voor nieuwe hardware. Vaak komt hier ook het installeren en configureren van nieuwe systemen bij kijken. Kortom, er moet bij ieder project een groot aantal werkplekken vervangen worden! Daarnaast ben je ten tijde van de migratie het eerste aanspreekpunt voor gebruikers voor hun ICT vraagstukken en treed je op als floorwalker. Het betreffen vaak zeer grote en uitdagende projecten waar klantgerichtheid en flexibiliteit van je wordt verwacht om de migratie tot een goed einde te kunnen brengen. Ook het reizen naar het buitenland behoort tot de mogelijkheden.

Functie-eisen:

  • Afgeronde opleiding MBO ICT niveau 3 of niveau 4;
  • Relevante werk- (of stage) ervaring;
  • Ervaring met ITIL processen, Windows 10 / 7, Office 365, SCCM en Active Directory is een grote pre;
  • Een rijbewijs en bereid te reizen;
  • Teamspirit, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Organisatie

Bij igen werken technisch opgeleide mensen met afgeronde HBO/WO opleiding en MBO’ers met HBO werk- en denkniveau. Talentvolle mensen die vanuit passie voor hun vakgebied op hun eigen manier hun kennis en vaardigheden up-to-date houden. Wij bieden alle opleidingsmogelijkheden, maar streven er niet naar om iedereen hetzelfde opleidingstraject te laten volgen: diversiteit is een sleutel tot succes. De mensen bij igen hebben wel allemaal iets gemeen: teamspirit, prettig in de omgang, inlevingsvermogen en zelfvertrouwen.

Werken, leren, leven.. het één is niet meer los te denken van het ander. Als je bij igen werkt krijg je uitstekende arbeidsvoorwaarden + reiskosten vergoeding of een lease auto en kun je zelf kiezen welke opleidingen, trainingen, webinars etc. je volgt, wanneer je dat doet en op welke manier.

We kennen de vraag vanuit de markt goed en hebben een gigantisch netwerk met altijd de juiste ‘workplace’ voor jou op dat moment. Daarnaast werkt igen samen met de grote opleidingsinstituten om onze kennis up-to-date te houden. Van jullie leren we ook steeds weer nieuwe manieren om van de laatste technologische ontwikkelingen op de hoogte te blijven, die we dan weer kunnen delen.

Je leert iedere dag, met of zonder opleidingsplan. En als je besluit dat het voor jou een goed moment is om aan een opleidingstraject te beginnen, een training te volgen etc., dan staan wij graag aan jouw zijde met advies, budget en coaching. Alles op jouw verzoek en vanuit jouw motivatie.


Sollicitatie

Voldoe je aan bovenstaand profiel? Je kunt ons bellen via 020-2261355 of solliciteer direct via info@igen.nl. Voldoe je niet helemaal aan de functie eisen, stuur dan je CV aan info@igen.nl om te kijken wat we dan wel voor je kunnen betekenen. Wij geloven in passie voor je vak en doorzettingsvermogen.