Junior Security Engineer – Delft

Introductie

Toe aan de volgende stap in je carrière? igen zoekt een Junior Security Engineer voor een opdrachtgever in de omgeving van Delft. Het betreft een vaste functie voor 40 uur per week. We zijn op zoek naar een gepassioneerde professional met aantoonbare interesse richting security. Dit is een mooie stap voor een senior support engineer / junior systeembeheerder of een startende HBO’er die zich wil gaan richten op security.

Als Junior Security Engineer ondersteun je verschillende klanten en los je dagelijks binnenkomende storingen op. Je kunt denken aan storingen op het gebied van hardware tot firewalls (Check Point, FortiGate, etc) en netwerkproblemen. Je krijgt daarbij de tijd om de diepte in te duiken (skilled) en de ruimte om te schakelen met verschillende ervaren security specialisten uit het team. Gemiddeld pak je 3 tot 10 storingen per dag op.

Binnen deze omgeving is er geen sprake van vaststaande scripts om storingen te verhelpen, er wordt een hoog oplossend vermogen verwacht. Je maakt eventueel zelf scripts om terugkerende issues te voorkomen en pakt het incident en change management proces op. Je schakelt met verschillende leveranciers indien nodig en onderhoudt contact met de klant. Je zal in dit specifieke werkveld van security ingewerkt en getraind worden om op het gewenste niveau te komen: een unieke kans om je te specialiseren op het gebied van security.


Organisatie

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in informatiebeveiliging en security en is gevestigd in de omgeving van Delft. Zij hebben persoonlijke ontwikkeling en scholing hoog in het vaandel staan. Het gaat om een vaste baan bij onze klant.

Beschik jij over:

  • MBO+ / HBO werk- en denkniveau;
  • Ruime werkervaring op het gebied van gebruikersondersteuning / junior systeembeheer of een afgeronde HBO opleiding in relevante richting;
  • Kennis van firewalling, netwerken en Linux;
  • Ervaring met TOPdesk en ITIL processen;
  • Sterke interesse in security;
  • Rijbewijs B is geen vereiste, wel een pré.

Sollicitatie

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Neem dan z.s.m. contact met ons op via 020 – 2261355 of solliciteer direct via info@igen.nl. Voldoe je niet helemaal aan de functie eisen, stuur dan je CV aan info@igen.nl om te kijken wat we dan wel voor je kunnen betekenen. Wij geloven in passie voor je vak en doorzettingsvermogen.