In de IT sector blijf je leren! Hoe kan het ook anders, de ontwikkelingen gaan razendsnel en zijn super interessant. Studeer op de manier die bij je past en wanneer het jou uitkomt, zodat je het volhoudt en snel resultaten boekt!

igen helpt je graag zo goed mogelijk om jouw carrière wensen mogelijk te maken. Je bent vrij in welke cursussen, opleidingen, trainingen, webinars je volgt. Hierin is jouw eigen plan leidend. Wij kennen de vraag vanuit de IT markt goed en staan graag langs de zijlijn met advies, budget en coaching.

Heb jij de ambitie en motivatie voor een carrière binnen de IT, maar heb je nog niet de juiste ervaring? Bekijk dan het IT Traineeship van igen.

Behaal een MBO ICT Niveau 4 diploma op onze kosten:

  • Volledig online les;

  • Goed te combineren met een fulltime baan bij igen;

  • Ontvang een salaris terwijl je leert en werkt!

Studeren brengt je verder!

Heb jij ambitie om als teamleider of project manager te werken? Of zou je graag verder willen in functioneel-, netwerk- of systeembeheer?

Via igen kun jij kosteloos de benodigde certificaten behalen bij NRTO geregistreerde opleiders, geheel naar eigen behoefte.

“Sinds ik bij igen werk heb ik ITIL en verschillende Microsoft certificaten gehaald, waaronder bijvoorbeeld AZ900. Ik ben begonnen als werkplekmedewerker en werkt nu als junior systeembeheerder. En dat binnen twee jaar!”

MarkIT’er bij igen

“Na het behalen van CompTIA A+ en Network+ ging ik aan de slag te gaan als servicedesk medewerker. Daarna heb ik nog ITIL en Agile Scrum Foundation gehaald en na drie jaar werkervaring op te doen kreeg ik bij igen de kans om als Teamleider te starten.”

DennisIT’er bij igen

Meer weten over igen Academy?

Ben jij een MBO’er met HBO werk- en denkniveau of heb je een HBO/WO opleiding afgerond? Wij bieden alle mogelijkheden om jouw kennis en vaardigheden te vergroten. Neem vrijblijvend contact op met ons opleidingscentrum om te horen wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wesley Westrik
020 226 1355
wesley@igen.nl
WhatsApp