Handig om te weten
Amsterdam
MBO
40 uur per week
2.000-2.300
Solliciteer direct
Of stuur een app

Officemanager / Backoffice Medewerker

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je zowel je organisatorische skills als je administratieve talent kunt inzetten? Houd je van afwisseling en wil je werken in een bruisende omgeving vol inspiratie en kansen? Dan is deze combi rol als Officemanager / Backoffice Medewerker bij igen iets voor jou!

Wat wij bieden:

 • Een uitdagende functie in een inspirerende en innovatieve werkomgeving;
 • De mogelijkheid om te werken in een scale-up community;
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2.000 en €2.300, afhankelijk van je vooropleiding en werkervaring;
 • 25 vakantiedagen per jaar en 8,33% vakantiegeld;
 • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • Werken met de leukste collega’s in Amsterdam, met elke dag een verzorgde lunch, wekelijks taart en vrijdagmiddagborrels.

Jouw rol als Officemanager / Backoffice Medewerker:

Als Officemanager / Backoffice Medewerker ben jij de onmisbare schakel die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Je taken bestaan voor 30% uit office management werkzaamheden en voor 70% uit backoffice werkzaamheden. Je zorgt ervoor dat ons kantoor soepel draait en ondersteunt het team op administratief gebied. Je hebt een divers takenpakket, variërend van agendabeheer, het ontvangen van bezoekers en het coördineren van facilitaire zaken tot het verzorgen van HR- en financiële administratie. Het is een veelzijdige en uitdagende functie waarin geen dag hetzelfde is.

Dit vragen wij van jou:

 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
 • Je woont binnen een straal van 50 km van ons kantoor in Amsterdam;
 • Ervaring in HR administratie en financiële administratie is een pré;
 • Je werkt secuur en hebt oog voor detail.

Werken bij igen

igen is een organisatie voor en door professionals. In 2017 opgericht omdat wij vinden dat werk leuk moet zijn én een plek waar je jezelf kan ontwikkelen. igen helpt professionals in de IT en Techniek branche ontdekken welke werkzaamheden en organisaties het beste bij hen passen, door middel van verschillende opdrachten bij verschillende bedrijven. Bij ons draait het niet om strakke procedures en gebaande paden, maar om vrijheid voor eigen input om mee te bouwen aan ons bedrijf. Ons kantoor bevindt zich in een bruisende scale-up community waar we iedere dag inspiratie opdoen en nieuwe mensen en kansen tegenkomen.

Enthousiast geworden?

Wil jij deel uitmaken van ons team in Amsterdam en meebouwen aan het succes van igen? Neem dan contact op met Manon via 06-57380119 of stuur een e-mail naar manon@igen.nl. See you soon!

Bij igen is iedereen welkom, ongeacht geslacht, gender, identiteit, afkomst, herkomst, seksuele voorkeur, huwelijke staat, leeftijd, lichamelijke beperking en levensbeschouwing. Ons selectie- en aannamebeleid is puur gericht op criteria die relevant zijn voor een goede invulling van de functie.

Deel deze vacature
Handig om te weten
Amsterdam
MBO
40 uur per week
2.000-2.300
Meer weten? Ik help je graag!