Handig om te weten
Amsterdam
HBO
40 uur per week
2.200+
Solliciteer direct
Of stuur een app

IT Recruiter

Bij igen zorgen we ervoor dat Young Professionals (wij noemen ze Digital Natives) de eerste, tweede en derde stap maken in hun carrière. Dat doen we met de juiste begeleiding en binnen een groot netwerk van organisaties. We kennen de markt als geen ander en schakelen razendsnel. Wij zoeken iemand die het leuk vindt om met Young Professionals te schakelen en de ‘igen Community’ uit te bouwen op een vlotte en laagdrempelige manier. Onderscheidend vermogen en persoonlijkheid zijn hierin absolute sleutelwoorden.


De functie

Als IT Recruiter bij igen ben je verantwoordelijk voor de instroom van nieuw personeel. Nog geen ervaring met recruitment? No worries! Wij zijn er om je alle kneepjes van het vak te leren. Wat wij het allerbelangrijkst vinden is dat jij het leuk vindt om contacten te leggen, mensen te enthousiasmeren en jezelf wilt blijven ontwikkelen.

Hoe ziet werken als recruiter bij igen er uit? Je zoekt elke dag naar nieuw talent om ons igen team te versterken. Hoe we dit doen? Door middel van het zoeken (searchen) op verschillende mediakanalen (Nee, je hoeft echt niet de hele dag te searchen op LinkedIn, dat vinden wij ook saai 😉 )  en bij het bezoeken van events vind jij die nieuwe talenten. Eenmaal in gesprek met de potentiële IT-collega is het aan jou de taak om een beeld van iemand zijn/haar ambities en behoeften te krijgen. Omdat jij deze IT professional nu het beste kent, schakel jij met onze sales afdeling om ervoor te zorgen dat hij/zij een mooie eerste, tweede of derde stap in zijn of haar carrière gaat zetten. Wanneer jullie beiden enthousiast zijn, ga je aan de slag met het cv, stel je hem/haar voor bij onze klant en verzorg je een sollicitatietraining.

Alle facetten van het recruitmentproces komen aan bod, denk hierbij aan het schrijven van wervende vacatureteksten, het zoeken op de mediakanalen, de sollicitatiegesprekken en de salarisonderhandelingen. Ook vind je het leuk om mee te denken aan verbeteringen binnen het recruitmentproces en zijn er verschillende projecten waar je een rol in kan spelen.

Ok, de harde eisen dan. Wat vragen we van jou?

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Commercieel kunnen handelen is een pré; we werken niet met targets en KPI’s, maar je moet het wél leuk vinden om kansen te zien en hiervoor te gaan;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Een berg energie, humor en hard werken.

En wat krijg jij van ons?

 • Een jaarcontract met een goed salaris;
 • Volledige OV vergoeding of km vergoeding;
 • Een plek waar je veel recruitmentervaring kan opdoen;
 • Verschillende doorgroeimogelijkheden binnen onze snel groeiende organisatie;
 • De kans om mee te bouwen aan onze scale-up;
 • Wekelijks taart, vrijdagmiddagborrels en regelmatig interessante kennissessies;
 • Werken met de leukste collega’s uit Amsterdam, in een innovatieve werkomgeving met elke dag een verzorgde lunch.

Over igen

igen is een scale-up voor young professionals. In 2017 opgericht omdat wij vinden dat werk leuk moet zijn én een plek waar je jezelf kan ontwikkelen. Je bent afgestudeerd, en nu? igen helpt Young Professionals in de IT en Techniek branche ontdekken welke werkzaamheden en organisaties het beste bij hen passen, door middel van verschillende opdrachten bij verschillende bedrijven. Bij ons draait het niet om strakke procedures en gebaande paden, maar om vrijheid voor eigen input om mee te bouwen aan ons bedrijf.

Wil je meer informatie, heb je vragen of ben je overtuigd en wil je solliciteren? Neem contact op met Manon via 06-57380119 of manon@igen.nl.

Bij igen is iedereen welkom, ongeacht geslacht, gender, identiteit, afkomst, herkomst, seksuele voorkeur, huwelijke staat, leeftijd, lichamelijke beperking en levensbeschouwing. Ons selectie- en aannamebeleid is puur gericht op criteria die relevant zijn voor een goede invulling van de functie.

Deel deze vacature
Handig om te weten
Amsterdam
HBO
40 uur per week
2.200+
Meer weten? Ik help je graag!