igen

igen is opgericht om de workplace te veranderen zodat ze aansluit bij de nieuwste generatie en bedrijven optimaal kunnen genieten van het talent, de energie en de creativiteit van de Digital Generation.

igen: the digital generation

De Digital Generation, geboren in dit millennium, gaat de Work-Life Balance voorbij. Je werkt niet om te leven, je werkt ook niet minder om meer te kunnen leven, werk = leven. Werken zelf moet leuk en inspirerend zijn en passen bij jouw lifestyle. Niet alleen door je functie, maar vooral ook door het bedrijf waar je werkt (green, social, innovatief..), je urban werkplek (waar je ook kan relaxen, sporten, gezond kan eten, mensen kan ontmoeten..), jouw team en de ruimte die je krijgt voor eigen initiatief.

De kracht van igen zit in het ontmoeten en blijven volgen van de Digital Generation. Vanuit onze aanwezigheid op MBO’s, hogescholen, universiteiten en op de arbeidsmarkt bouwen we non-stop aan een dynamisch talent-netwerk.

igen: the people

Bij ons werken jonge technisch opgeleide mensen met afgeronde HBO/WO opleiding en MBO’ers met HBO werk- en denkniveau. Talentvolle mensen die vanuit passie voor hun vakgebied op hun eigen manier hun kennis en vaardigheden up-to-date houden. Wij bieden alle opleidingsmogelijkheden, maar streven er niet naar om iedereen hetzelfde opleidingstraject te laten volgen: diversiteit is een sleutel tot succes.

Door innovatieve recruitmentmethodes, ons eigen online recruitment platform en multi-channel strategie is igen een specialist in talentwerving anno nu. Onze kijk op talentontwikkeling en onze visie op de nieuwe relatie tussen mens en werk maakt van ons ook een speler waar onze klanten op vertrouwen bij het inzetten en begeleiden van de native internet-generatie.

igen

igen: the location

Het hoofdkantoor van igen bevindt zich in een bruisende Startup Community, een samenleving van Young Professionals waar we iedere dag inspiratie opdoen en nieuwe mensen en kansen tegenkomen.

In onze Urban Office draait het niet om regels, procedures en strakke functie omschrijvingen, maar om inspiratie, doorzettingsvermogen en team effort. Samen meer bereiken, vanuit je eigen kracht. Altijd jezelf zijn. Geen stropdas, maar sneakers. Work hard and have fun.