Werken, leren, leven.. het één is niet meer los te denken van het ander. Als je bij igen werkt, kun je zelf kiezen welke cursussen, opleidingen, trainingen, webinars etc. je volgt, wanneer je dat doet en op welke manier.

Je leert iedere dag, met of zonder opleidingsplan. En als je besluit dat het voor jou een goed moment is om aan een opleidingstraject te beginnen, een training te volgen, certificeringen te behalen, dan staan wij graag langs de zijlijn met advies, budget en coaching. Alles op jouw verzoek en vanuit jouw motivatie.

igen Academy is ons opleidingscentrum

Hier werken we samen met de grote opleidingsinstituten om onze kennis van de opleidingsmarkt up-to-date te houden en jou de scholing aan te bieden waar je behoefte aan hebt. We kennen de vraag vanuit de IT en techniek markt goed en adviseren je graag over je opleidingsplannen. Ook als je begeleiding nodig hebt bij het studeren kun je bij igen Academy terecht. Daarnaast organiseert igen Academy maatwerktrainingen en inspiratiesessies voor medewerkers en klanten. We delen de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en helpen elkaar om eens door een andere bril naar uitdagingen te kijken.

Meer weten over igen Academy?

Ben jij een MBO’er met HBO werk- en denkniveau of heb je een HBO/WO opleiding afgerond? Wij bieden alle mogelijkheden om jouw kennis en vaardigheden te vergroten. Neem vrijblijvend contact op met ons opleidingscentrum om te horen wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wesley Westrik (IT)
020 226 1355
wesley@igen.nl
WhatsApp

Nadia Pasman (Techniek)
020 226 1355
nadia@igen.nl
WhatsApp