Helpdeskmedewerker vacature

Zoek je een helpdeskmedewerker vacature bij een leuke organisatie? Dat kan! Wij hebben altijd IT helpdeskmedewerker vacatures beschikbaar. En er zit er vast wel één bij die goed bij jou past. Laat vrijblijvend je CV achter en wij nemen contact met jou op.

Laat je CV achter en wij bellen jou!Bekijk alle helpdesk vacatures

De nieuwste helpdeskmedewerker vacatures


Bekijk alle helpdeskmedewerker vacatures

Wil jij ook werken als helpdeskmedewerker?

Solliciteer direct

Wat doet een Helpdeskmedewerker?

Een helpdeskmedewerker is iemand die gebruikers helpt die ICT vragen of problemen hebben. Hij lost technische problemen op en adviseert mensen over het omgaan met o.a. software en hardware. Dit kan via de telefoon, via e-mail of via persoonlijk contact. Dat wisselt per functie. Een helpdeskmedewerker ict werkt meestal op een service desk. De functie van helpdeskmedewerker wordt ook wel servicedesk medewerker of support engineer genoemd.

Vooraf is meestal niet bekent om welke vragen of problemen het gaat. Dat betekent dat de Helpdeskmedewerker goed met mensen om kan gaan en erg geduldig is. Communicatieve vaardigheden zijn dan ook erg belangrijk.

Wat zijn de functie-eisen voor een Helpdeskmedewerker?

  • Afgeronde MBO-niveau 3 of 4 opleiding, richting ICT
  • Relevante stage of werk-ervaring
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Oplossingsgerichte instelling
  • Jij bent in het bezit van een rijbewijs B

Wat verdient een Helpdeskmedewerker?

Het salaris van een helpdeskmedewerker kan best wel verschillen. Dit hangt mede af van kennis, ervaring, opleidingsniveau en behaalde certificaten. Een startende helpdeskmedewerker verdient rond de 1600 – 1800 euro bruto. Terwijl ervaren collega’s met 5 jaar ervaring tussen de 1900 – 2500 euro kan verdienen. Voor een onafhankelijke indicatie van het salaris kun je kijken op: loonwijzer.

Doorgroeimogelijkheden van een helpdeskmedewerker

Bij ons kun je zelf kiezen welke opleidingen en trainingen je volgt. Ook wanneer je dat doet en op welke manier. Wij werken namelijk samen met de grote opleidingsinstituten om onze kennis up-to-date te houden.

Je leert iedere dag, met of zonder opleidingsplan. En als je besluit dat het voor jou een goed moment is om een training te volgen, dan staan wij graag aan jouw zijde met advies, budget en coaching. Alles op jouw verzoek en vanuit jouw motivatie.

Solliciteer op een helpdeskmedewerker vacature

    helpdeskmedewerker vacature